"100 de cărţi scrise de Mihai Eminescu", Primul proiect al adolescenţilor

„100 de cărţi scrise de Mihai Eminescu” este „Primul proiect de voluntariat” scris astăzi, 15 iunie 2011,  de adolescenţii care vin la CIP. Grupul ţintă sunt 100 copiii care provin din medii defavorizate şi din mediul rural. O parte dintre ei vin la CIP, alţii se regăsesc în centrele de zi, însă toţi au nevoie de Educaţie.
Mihai Eminescu este poetul naţional cunoscut de toţi copiii, indiferent din ce  familii provin şi din ce localităţi. Părinţii nu au bani să cumpere o carte, la bibliotecă nu sunt suficiente exemplare din opera lui Mihai Eminescu,  de aceea acest proiect se adaptează la nevoile comunităţii. 
Până la 15 septembrie 2011, echipa de adolescenţi formată din: Roxana, Georgiana, Diana, Ionela, Alexandru, Ionuţ, Daria şi Alexandra vor strânge 100 de cărţi scrise de poetul naţional şi le vor dona la CIP, unde au acces gratuit toţi copiii, atât din Mediaş, cât şi din localităţile rurale din jurul municipiului. 
(Visited 155 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment