"BuniNeţii" în vizită la Târgul florilor la Castel în Avrig

În luna 28 mai 2011, la invitaţia colegei noastre, bibliotecar Maria Grancea, de la Biblioteca Orăşenească Avrig, un grup de „BuniNeţi” s-a deplasat la Castelul Baronului Brukenthal din Avrig. 


În grădină au admirat standuri de flori, mobilier de grădină, unelte şi aranjamente florale, iar la Cafeneaua Grădinii s-au putut bucura de frumuseţea primăverii. 

În Oranjerie au participat la seminariile organizate:  “Energiile plantelor” şi “Flori pentru sănătate şi frumuseţe”, precum şi la vernisajul expozitiei copiilor “Florile din ochii copiilor”.


„BuniNeţii”: Magdalena Popescu, Cornel Popescu, Viorica Pânzaru, Doina Barbu, Alexuţa Raica, Judit Zsold au fost impresionaţi de formidabilii pomi cu lalele (denumire ştiinţifică de “liriodendron tulipifera”) foarte rari în ţara noastră.
Evenimentul de la Avrig a fost  realizat de Consiliul Local Avrig prin Muzeul si Biblioteca Orăşeaască Avrig, Centrul de Informare Turistică Avrig în parteneriat cu Fundaţia Samuel Brukenthal şi Asociaţia „Prietenii Avrigului”.
(Visited 255 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment