To Add – @dolescentul la CIP

Anul 2007

Am pornit la drum cu o Ludoteca, pentru ca am vrut sa dau o sansa copiilor din mediul rural si cel defavorizat.  Am lucrat cu copiii cu handicap si mi-au zambit frumos.   

Anul 2008
M-am adresat persoanelor in varsta, pentru ca bunicii se simt singuri si neputinciosi in fata unor masinarii cu taste. Acum au invins si au invadat Facebook-ul. 

Anul 2009
Adultii fara loc de munca mi-au cerut sprijinul si incet incet am dezvoltat proiecte pentru ei. Acum lucreaza in firme mici si stiu cum e sa gestioneze un blog.
Anul 2010
Am adaugat adolescentii, i-am instruit si le-am deschis un drum in viata. Sunt studenti si fac voluntariat cand vin acasa. 
Anul 2011
In Biblioteca am inaugurat noul serviciu Biblionet – „Lumea in biblioteca mea”. 
CIP-ul a devenit un loc de intalnire intre generatii, o familie in care cei mici invata de la cei mari, iar cei mari invata de la adolescenti. Un schimb de experienta continuu, in care fiecare isi gaseste locul, respecta si e implinit. 
TO ADD – copii, adolescenti, adulti, persoane in varsta = comunicare, dialog, speranta, respect, voluntariat, informatii, prietenie, cunoastere, educatie = BIBLIOTECA 

(Visited 130 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !