Este timpul pentru o ENERGIE CREATIVĂ: Spring SuperBlog 2024!

Sunt sigură că în primăvara aceasta voi găsi în mine ENERGIA CREATIVĂ pentru competiția SPRING SuperBlog 2024.

Această competiție a superbloggerilor a ajuns la cea de-a 28-a ediție.

De ce particip?

  • Scriu constant, pe teme propuse și cu termene fixe.
  • Urmăresc mereu noi informații – la fiecare probă mă documentez, descopăr ceva nou, apoi transmit și cititorilor mei ce consider util. Îmbin creativitatea cu documentarea.
  • Perfecționez – Îmi descopăr și rafinez stilul de a scrie. În plus, învăț tehnici de (content) marketing, copywriting, storytelling, SEO etc. – toate reprezintă antrenamentul perfect pentru viitoarele mele parteneriate.
  • Experimentez – Îmi pot demonstra abilitatea pe subiectele deja familiare, dar marele câștig este să ies din zona de confort, să testez și alte subiecte.
  • Rămân autentică – învăț de la alții, dar îmi păstrez stilul.
  • Bucur de reușita mea și a altora. Competiția înseamnă performanță și fair-play. Bonus: trăiesc adrenalina termenelor și a notelor. Carusel de emoții, zic superbloggerii „veterani” 🙂
  • Lecții valoroase – Am câștigat? Felicitări, voi continua! Iar când rezultatele nu sunt cele la care speram, văd feedbackul juriului în contestații, analizez la rece ce pot învăța, dacă am ceva de îmbunătățit, sau, pur și simplu, accept că perspectivele diferă și asta e OK, mă va ajuta să abordez cu calm eventuale situații similare în viitor;
  • Obțin noi oportunități. Fiecare articol este un liant cu publicul meu, nu doar cu juriul probei. Și o oportunitate să câștig – premii, cititori, simpatie, parteneriate.
  • Găsesc noi prieteni în comunitatea SuperBlog. Există susținere, empatie, spirit de echipă.

Vineri, 1 martie 2024 se lansează prima probă din Spring SuperBlog 2024!

Rămâneți pe blogul meu pentru a descoperi în fiecare dimineață la ora 8.00, doza mea de inspirație!

Abia aștept să avem o primăvară plină de energie creativă!

(Visited 24 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !