Ateliere de public speaking pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9-13 ani la Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” BRAȘOV -Jurnal de atelier, ziua 1, grupa 1

Primii 21 de copii s-au îmbarcat pe un vapor imaginar și am pornit într-o călătorie plină de provocări din Centrul Digital aflat în Casa Băiulescu, la mansardă. Oare unde vor ajunge? Știm doar că la finalul acestei călătorii, vor reuși să susțină un discurs…despre ciocolată.
Au descoperit cât de ușor poți intra în posesia unui bilet pentru o croazieră de 5 stele. Primii pasageri sunt copii care iubesc baletul și dansează cu drag, copii care practică un sport sau cântă la un instrument muzical și copii care îndrăgesc arta și lectura. Au învățat despre puterea unui zâmbet, să-și prezinte colegii, să respecte regulile scrise chiar de ei și să planifice o călătorie. Cărțile preferate și orașele în care vor să ajungă sunt motivele principale pentru a lega noi prietenii. La final, impresiile lor au fost așezate într-un vas de sticlă plin cu nisip, pietricele și scoici, pentru a rămâne ca amintire.
Răspunsurile lor, înainte de a pleca spre casă au fost: super fain, minunat, șmecher, mai venim, frumos, mi-a plăcut.
Vă las câteva fotografii, deși energia lor pozitivă nu o puteți simți. 🙂
(Visited 21 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment