Ateliere de public speaking pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9 – 15 ani la TG. MUREȘ

Începând cu data de 9 februarie 2024 în Cuibul Democrației vor fi organizate Ateliere de public speaking pentru copii în cadrul cărora IMAGINAȚIA și EDUCAȚIA vor fi pe primul loc.

Cele patru ateliere desfășurate în lunile februarie – aprilie fac parte dintr-un program de dezvoltare personală adresat copiilor cu vârste cuprinse între 9 -15 ani.

,,Provocarea pe care o voi îmbrățișa în perioada următoare va fi despre o călătorie  pe un vapor, al cărui nume îl vor găsi copiii prezenți la cursurile de public speaking organizate la Biblioteca Județeană Mureș.

Începând cu data de 9 februarie 2024, ei își vor alege singuri destinația, își vor cumpăra biletul potrivit, vor afla informații despre locurile preferate, vor construi povești și bineînțeles vor dezvălui tuturor lucrurile necesare de care ai nevoie în această călătorie.

Anul trecut, copiii din Brașov au fost beneficiarii acestor ateliere de public speaking susținute în cadrul Bibliotecii Județene ,,George Barițiu’’, la Centrul de Resurse Educaționale.

Am îmbinat creativitatea, imaginația, limbajul nonverbal și comunicarea cu prezentările de impact, iar rezultatul a fost mai mult decât îmbucurător. Copiii au reușit să structureze un discurs, atât singuri, cât și în echipă, să-și învingă temerile, să comunice mai ușor, indiferent de vârstă și să capteze atenția celor din jur’’, comunică Antonela Sofia Barbu, formator și inițiator al atelierelor de public speaking pentru copii.

La finalul celor patru ateliere, copiii vor înțelege cum să se folosească de limbajul non verbal sau de umor – pentru a comunica cu încredere, cum să-și înfrunte propria timiditate sau spaima de a vorbi în public, cum să-și structureze un discurs, dar mai ales cum să facă o introducere de impact sau o încheiere memorabilă.

Sunt pregătite jocuri, exerciții distractive, filme interesante pentru a-i captiva pe cei care participă la cele patru ateliere de public speaking pentru copii. Cele patru ateliere și Gala Public Speaking sunt gratuite.

PROGRAM:

9 februarie – POVEȘTI CU ZÂMBETE
12 februarie – COMUNICĂM ȘI AVEM ÎNCREDERE
8 martie – EMOȚII ONLINE ȘI OFFLINE
11 martie – ÎNDRĂZNIM, VORBIM ȘI AVEM SUCCES

Doar 25 de locuri.

GRUPA 1
9 – 12 ani
orar: 14.00 – 16.00

GRUPA 2
12-15 ani
orar: 16.00 – 18.00

Discursul final pe care îl vor pregăti cu ocazia Galei de Public Speaking organizată în data de 19 aprilie va fi despre…ciocolată.

  • 3 curiozități despre ciocolată
  • 3 beneficii ale ciocolatei
  • 3 țări care produc cea mai mare ciocolată

și …lista va continua.

Această călătorie, poate deveni pentru mulți dintre participanți un motiv să-și dorească să vorbească în public.

Detalii și înscrieri până la data de 8 februarie 2024 la adresa de email: [email protected].

Formular de înscriere: https://forms.gle/RDJC5VgaPH8H2WEv6

(Visited 44 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment