1 Decembrie – primele ateliere recreative pentru beneficiarii CRRPH

Beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş vor sărbători Ziua Naţională a României atât la sediul instituţiei, cât şi în Piaţa Corneliu Coposu.
Primele ateliere din cadrul Proiectului ”Şansa de a da un click – terapie prin lectură, muzică şi joc” se vor desfăşura începând cu data de 1 Decembrie. După ce vor participa la programul artistic pregătit în faţa Primăriei Municipiului Mediaş de reprezentanţii Direcţiei pentru Cultură, beneficiarii vor petrece o după amiază recreativă în sediul din Strada Luncii nr. 1.
”Datorită sprijinului acordat de Asociaţia ”Mediaşul pentru Cultură” şi Asociaţia de Diabetici şi a Bolnavilor Oncologici”, la CRRPH Mediaş s-au primit multe jocuri şi o tablă de fotbal. În data de 1 Decembrie, beneficiarii vor avea parte de câteva concursuri atât la Şah, Nu te supăra frate, cât şi la Fotbal cu nasturi. Voluntarul de profesie, Antonela Sofia Barbu va fi alături de ei şi le va prezenta pe internet despre Marea Unire de la Alba Iulia. Pentru că s-au donat la Centru primele computere, beneficiarii vor viziona online filmul Nea Marin Miliardar”, comunică Mircea Brînda.
(Visited 161 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !