Se caută 2 realizatori de povești digitale în cadrul Proiectului ,,Vocea noastră contează!”

Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), partener în cadrul proiectului “Vocea noastră contează!”, implementat de Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21, în parteneriat cu ANBPR, Asociația Startlight Petra și Norsensus Mediaforum Norvegia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, anunță selecția a 2 realizatori de povești digitale, ca experți retribuiți în cadrul proiectului.

Proiectul ,,Vocea noastră contează!” își propune să contribuie la schimbarea mentalității și atitudinii cetățenilor din București, Buzău și Râmnicu Sărat, prin activități de informare și advocacy, privind promovarea drepturilor omului și ale copilului, pentru a lupta împotriva stereotipurilor, prejudecăților, precum și a practicilor de excludere și marginalizare care afectează copiii și tinerii cu deficiențe de auz și de vedere și familiile acestora.

ANBPR, coordonatorul A6 – activitate dedicată realizării poveștilor digitale, lansează prezentul apel în vederea selectării a 2 realizatori de povești digitale care vor fi responsabili cu instruirea grupului-țintă în domeniul Digital Storytelling și cu realizarea unui număr total de 50 de povești digitale pe tematica proiectului, create în mod participativ de copiii și tinerii cu deficiențe de auz și de vedere, reprezentând grupul-țintă principal al proiectului, sub îndrumarea directă a celor 2 realizatori de povești digitale. Din totalul celor 50 de povești digitale produse în cadrul proiectului, 10 cele mai relevante povești vor fi reunite într-un Ghid care va fi elaborat și diseminat pe canalele social media ale partenerilor.

Apelul de selecție integral PDF

Formularul de înscriere Word PDF

Scrisoarea de motivație Word PDF

Declarația de angajament Word PDF

Acordul GDPR Word PDF

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !