Romanul ,,Biblia pierdută” de Igor Bergler va fi lansat la Târgul internaţional de carte Gaudeamus 2015

Editura Rao anunță că romanul ,,Biblia pierdută” semnat de Igor Bergler a depășit 25.000 de exemplare vândute în cele două luni de când a fost pusă în vânzare – una de precomenzi și una de vânzare în librării.

 ,,Biblia pierdută” de Igor Bergler va fi lansată oficial la Târgul internaţional de carte Gaudeamus, care va avea loc între 18 și 22 noiembrie, la Romexpo.

,,La standul Editurii RAO vă puteţi întâlni cu autorul Igor Bergler. Vă aşteaptă reduceri considerabile şi cadouri din partea partenerilor nostri TIE-ME-UP şi OPTIPLAZA. O sesiune suplimentară de autografe va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 15.00′‘, comunică reprezentanţii editurii.

Lansarea este programată pentru 20 noiembrie 2015, cu o sesiune suplimentară de autografe sâmbătă.

Biblia pierdută de Igor Bergler

Sinopsis

Trei crime macabre îi schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighişoara pentru o conferinţă de istorie. Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Ţepeş, a finanţat un proiect ambiţios care avea sa schimbe faţa întregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută şi ca Biblia lui Gutenberg. O adevărată odisee cuturală care îmbină desăvârşit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse şi coduri secrete minuţios  construite, cartea eveniment a anului captivează de la prima propoziţie şi oferă o experienţă literară de neegalat.

(Visited 219 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !