Guest post la Mircea Hodarnau

La începutul anului m-am înscris în Grupul Bloggerilor din România, pe reţeaua de socializare Facebook. Scriam în fiecare seară şi eram foarte activă. Citeam tot ce se posta şi aşa am aflat ce înseamnă Guest Post. Pentru că nu am mai avut timp să-mi realizez temele, iar regulile se schimbau, am renunţat să mai stau şi să comunic intens pe grupurile cu bloggeri sau bloggeriţe.

Zilele trecute am primit invitaţia de a scrie pe blogul lui Mircea Hodârnău şi să scriu un Guest Post pe tema reîntâlnirii mele cu Andreea Marin Bănică, la Tg. Mureş, la Festivalul zâmbetelor.

A fost o surpriză această propunere, dar până la urmă am reuşit să scriu ceea ce îmi trecea prin minte să postez pe blogul meu.

Ce am simţit eu, citiţi aici tot materialul !

(Visited 216 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !