13 ani în Blogosferă și Mediaș Blog Awards

Acum 13 ani lansam primul meu blog în cadrul unui proiect despre cetățile săsești din jurul Mediașului. Utilizam zi de zi www.home.ro – și discutam pe diverse teme despre pagini web pe forumul Bumerang. Aveau și o revistă cu multe informații, pe care o primeai gratuit ! A doua pagină web pe care am creat-o în html era pentru ziarul devenit online – Ziarul Realitatea. Din cauză că nu erau domenii plătite, toată informația s-a pierdut. 🙁

Timpul a trecut și au apărut acele ,,semipreparate” atractive pentru bloguri găzduite gratuit. Ușor de utilizat, dar limitate ca spațiu, aceste blog-uri au fost o joacă pentru mine. În noiembrie 2007 (în 7 noiembrie au fost fix 7 ani ) am creat primul blog cu fotografii în sepia (a fost virusat și l-am pierdut), urmând ca din noiembrie 2008 să îmi dedic timpul blogului www.bibliotecamedias2008.wordpress.com. Au urmat alte bloguri de creație, bloguri pentru diverse proiecte cum este www.buninetmedias.blogspot.com și bineînțeles un blog dedicat oamenilor sensibili, cum este www.femeiadezahar.blogspot.ro.

Am participat la Mediaș Blog Awards trei ani la rând  și am învățat foarte multe lucruri de la Chinezu și toți blogerii din Mediaș.
Le împărtășesc aici pe primele trei:

1. Este important să investești într-un domeniu ro.
2. Este bine să nu îți risipești informațiile scrise.
3. Este indicat să folosești doar fotografiile tale.

Am urmat sfaturile și iată-mă în acest an la Mediaș Blog Awards cu un blog pe domeniul ro: www.antonelasofiabarbu.ro, găzduită de Cosmin Tătaru, am strâns toate blogurile mele și toate articolele scrise în ultimii 13 ani și le-am postat pe www.antonelasofiabarbu.ro și nu m-ai postez fotografii decât citând sursa sau acelea care îmi aparțin.

Anul acesta particip la Mediaș Blog Awards cu Bibliotheque Cafe Afrique – Proiect de educație, creativitate și cultură, care cuprinde nu doar interviuri, recenzii de carte, ciocolată, cafea, reportaje despre Africa, ci și din lumea culturală pe care o doresc cât mai aproape de suflet – Laureații Premiului pentru Literatură.
Este dedicat atelierelor de creație organizate în spațiul privat pe care eu îl numesc Bibliotheque Cafe Afrique și promovez voluntariatul. Pe acest blog susțin educația alături de Malala, laureată a Premiului Nobel pentru Pace și proiecte de integrare a persoanelor cu dizabilități în societate.

Medias Blog Awards 2014 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale si Vitamina Marketing.

Participă și Tu  pentru că:

1. Este o oportunitate de promovare a blogului sau a siteului, îl faci (mai) cunoscut în lumea virtuală.

2. Cunoști bloggerii din Mediaș și Sibiu cu care poți face diferite parteneriate și schimb de experiență.

3.  Înveți  lucruri noi la conferința de final.

banner-blog-awards2014

(Visited 205 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments