O lună de voturi, click-uri si LIKE-uri…

Cineva mi-a spus că viaţa se împarte între familie, serviciu şi prieteni. Eu am adăugat în ultima lună încă trei categorii: strângere de voturi, click-uri şi Like-uri. Este trist să ai o lună la dispoziţie să scrii un proiect pentru comunitate, apoi să treci prin focurile evaluării şi în final să te rogi de prieteni, cunoscuţi, colegi, rude să voteze proiectul tău. Nu vei avea timp fizic  să vorbeşti cu toţi, să le explici ce vrei, să conştientizeze că este într-adevăr important votul lor şi că pot influenţa viaţa celor din jur.

Consumăm energie şi dăm ocazia altora să culeagă 150 de proiecte cu Copy – Paste. Dar dacă am intrat în această horă de toamnă, hai să jucăm până la capăt. Nu ştiu melodia, dar ştiu paşii! Am unelte WEB 2.0 şi le utilizez. Fac o campanie agresivă şi sper din suflet să nu se supere cei din listele mele de E-mail, Mesennger sau Facebook.

Dau click-uri, aştept Like-uri pentru diverse creaţii literare, sperând să pot câştiga o carte pentru prietenii care au votat. Şi mai sper ca următorul proiect să nu obosească pe nimeni, pentru că a găsi 1000 de profesionişti într-o localitate, precum Mediaşul, nu-i un lucru deloc uşor.

Avem nevoie de echipă, de multă muncă, dar până la urmă vom afla ce vânzătoare îţi zâmbeşte când tu eşti obosit de la serviciu şi stai la rând de o jumătate de oră,  ce funcţionar te îndrumă respectuos la un alt ghişeu, dacă el nu te poate ajuta, ce şef  îţi spune deschis încotro se îndreaptă instituţia şi ce şofer de taxi, te duce fără să asculţi manele.

Sănătatea, profesionştii şi concursurile fac parte din viaţa noastră online. Avem nevoie de implicare, pentru a ne simţi utili în comunitate. Cineva acolo sus, ne iubeşte şi ne arată calea cea dreaptă! Trebuie doar să ne dorim să ascultăm şi să fim uniţi!

(Visited 186 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

 • Sunt perfect de acord. Doar asa vom schimba putin, iar acest putin va creste precum bulgarele de zapada rostogolit iar si iar. Te apreciez foarte mult, nu stiu cum ai atata putere sa le faci pe toate. Oricum gandurile mele bune se adauga la ale celorlati din jurul tau. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa ne impulsionezi si pe noi cu energia ta

 • Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina „schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !