Fetele au nevoie de educație ! Malala Day ! Ziua Malala !

#StrongerThan

„Acolo unde se cere un galben pentru ridicarea de orașe, castele, monumente, arsenale – dați o sută pentru creșterea și educația unui copil!” (Martin Luther)

În timp ce unele fete se plictisesc să coloreze, alte fete își doresc acele creioane colorate!

În timp ce unele fete chiulesc de la școală, alte fete își doresc să meargă la școală !

În timp ce unele fete rup foile din cărți, alte fete lipesc foile și caută cuvintele potrivite !

În timp ce unele fete au dreptul la educație, altor fete le este interzisă educația !

malala

Pentru acele fete care își doresc creioane colorate, cărți, să meargă la școală și să aibă parte de educație, vă rog din suflet să semnați această petiție !

Mai avem nevoie de 10o0 de persoane !

Veniti alături de Malala !

http://www.change.org/petitions/stand-with-me-and-the-nigerian-girls-show-the-world-we-are-strongerthan-those-who-deny-girls-an-education?share_id=BkySOwOdju&utm_campaign=share_button_action_box&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Despre fata pakistaneză care luptă pentru educația fetelor, găsiti aici ! Malala a împlinit vârsta de 17 ani și este un exemplu pentru toată lumea !

https://www.antonelasofiabarbu.ro/je-suis-malala

(Visited 232 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !