Petreceţi săptămâna cu “Frida”!
Asociaţia “Mediaşul pentru Cultură” şi Editura Tritonic vă recomandă în cadrul Proiectului “Începe săptămâna cu o carte” un roman ce îşi propune să deruleze prin faţa ochilor cititorilor povestea pictoriţei Frida Kahlo. Lupta pentru dragostea lui Rivera, dar şi istoria Mexicului din prima jumătate a secolului XX, cu personaje precum revoluţionarul rus Leon Troţki sunt surprinse în cartea autoarei Barbara Mujica.

Frida
Barbara Mujica
Colectia: Premium
Categoria: Roman strain, Dragoste
ISBN: 978-973-733-120-5, Format: 16×24 cm 368 pag, Aparitie: 2007, Martie

Şi dacă aţi reuşit să cumpăraţi această carte de pe site-ul www.tritonic.ro, veţi deveni membru în Clubul Tritonic. Cartea este la reducere, preţul ei fiind de 15 lei.

Vineri seara vă recomandăm să urmăriţi filmul ” Frida” în varianta în limba spaniolă http://www.peliculaz.net/movie-film-Frida-2639.html

Vă informăm şi de aceste link-uri:

http://frida-in-romania.blogspot.com/

http://www.fridakahlofans.com/

http://www.barbaramujica.com/

Aşteptăm să vă spuneţi părerile despre carte şi film pe acest blog, săptămâna viitoare!

Spor la citit şi o săptămână mai bogată sufleteşte!

Antonela Sofia Barbu

(Visited 242 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !