Dialog cultural Biblionet: Mediaş – Brăila, de Ziua Internaţională a Copilului

Sosiţi  într-un schimb de experienţă la Medias, „Ambitioşii” din Brăila, însoţiţi de Şef Serviciu Claudiu Brăileanu – coordonatorul  şi iniţatorul Proiectul Teatru – Lectură au susţinut un spectacol cu adaptări după schiţele lui I.L. Caragiale: „Justiţia” şi „C.F.R.”. În cadrul acestui eveniment intitulat „Dialogul cultural Biblionet: Mediaş – Brăila” au avut loc vernisajele expoziţiilor de pictură şi artă manuală. Au expus în holul Bibliotecii Municipale „St.L. Roth” maestrul Ioan Şarlea şi colega noastră bibliotecar Doina Florea. 
Trupa de teatru a Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” din Brăila a primit salutul de bun venit adresat de către Primarul Municipiului Mediaş, domnul Teodor Neamţu şi de domnul Consilier Alexandru Gheorghiu.
În cadrul Secţiei pentru Copii a fost realizată expoziţia de carte dedicată scriitorilor brăileni: Panait Istrati, Fănuş Neagu, Mihail Sebastian. La manifestare a fost amintit faptul că la sfârşitul anului 2010, doamna Victoria Milescu, originară din Brăila şi-a lansat  volumul de poezii „Dreptatea învigătorului”, la biblioteca medieşeană.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment