De la Internet la Artă – în vizită la sculptorul Ladislau Volgyesi

După schimbul de experienţă, înmânarea Diplomelor de Voluntariat –  Bunicilor Voluntari: Radu Veronica, Magda Popescu, Judit Zsold, Mihai Braşoveanu; prezentarea BiblioBuniNet şi a colecţiei de carte nouă, adresată persoanelor de vârsta a III-a a urmat vizitarea standurilor cu oferte ale bibliotecilor partenere: Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu – Secţia copii şi Tineret, Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” Bocşa.
Cafeaua cu cardamom pregătită de doamna Judit Zsold (www.calatoriieducultnet.blogspot.com) a fost servită într-un decor special, în care simţi Mediaşul mai aproape de tine: casa sculptorului Ladislau Volgyesi.
Ambiţioşii au cunoscut-o pe doamna Sanda, soţia artistului Volgyesi, care deţine şi administrează blogul http://www.artabuninet.blogspot.com/.

 Expoziţie de carte: Scriitori brăileni. In Memoriam Fănuş Neagu
 Realizată de bibliotecar Doina Florea, la Secţia de împrumut carte pentru copii

Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” Bocşa

Expoziţie Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu – Secţia Copii şi Tineret

Expoziţie „Hand Made Art” realizată de bibliotecar Doina Florea

 Expoziţie de pictură Romana Coman


 Expoziţie de pictură : „Primăvara culorilor” – artistul plastic Ioan Şarlea

(Visited 253 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !