Kutas la Bucureşti la Biblioteca Pedagogica Nationala "I.C.Petrescu"

– Sculptura fără graniţe. În perioada 7-21 august, Biblioteca Naţională „I.C. Petrescu“ din Bucureşti a găzduit, cu sprijinul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth“ din Mediaş, expoziţia itinerantă Sculptura fără graniţe a lui Laszlo Kutas, un parteneriat în cadrul proiectului „Biblioteci înfrăţite – Oraşe înfrăţite“ (Sopron – Mediaş – Bucureşti). Supranumit „Soproneanul Absolut“, László Kutas (născut în 1926, la Budapesta) a realizat 73 de sculpturi, dintre care 39 se află în grădinile publice, parcurile, pieţele oraşului Sopron ori în ansambluri de monumente comemorative. Începînd cu anul 1983, este membru permanent al Juriului Internaţional care se întîlneşte anual la Ravena, pentru a decerna premiile Bienalei „Dante Alighieri“.

(Visited 743 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !