Select Page

Costel Popa cântă pentru medieşeni de Ziua Universală a Iei la sediul C.I.T.O.

Costel Popa cântă pentru medieşeni de Ziua Universală a Iei la sediul C.I.T.O.

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Mediaș în parteneriat cu CRRPH Mediaș și Asociația Phoenix Speranța vă invită să sărbătorim împreună Ziua Universală a IEI.


Ca să fim siguri că toată lumea este pregătită pentru marea sărbătoare ne vom întâlni în ziua de 23 iunie, de la ora 18:00, îmbrăcați în ie pentru a spune lumii cea mai frumoasă poveste despre meșteșugul tradițional românesc.

Vom coase semne de carte cu motive tradiționale, vom împleti brățări tricolore, vom țese la război covoare în miniatură și ștergare de masă și nu vom uita de coronițele de Sânzâiene pentru sărbătoarea ce stă să vină în 24 iunie. Și în timp ce lucrăm vom asculta Povestea Acul, fusul şi suveica și Povestea iei românești.

Ca să fim siguri că nu am uitat tradiția, le-am invitat pe doamnele voluntare ale Centrului Speranța să fie alături de noi.


Și nu putem vorbi de tradiție fără dansuri și muzică populară. Invitat să acompanieze acestă manifestare a bucuriei de a fi împreună, este cântărețul de muzică populară Costel Popa.

Vă așteptăm vineri 23 iunie, la ora 18 în Mediaș, str. G. Topârceanu nr. 14 să recreem împreună atmosfera șezătorilor de altădată.

Și nu uitați de costumul popular sau de ie ca să punem în valoare frumusețea și bogăția obiceiurilor și tradițiilor strămoșești.

(Visited 86 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Voyage ! Voyage !

Nicholas Sparks

Motivatie !

,, Nu mai avea nici o importanţă premiul întâi dacă nu puteai să studiezi deloc. Când cineva îţi ia stiloul realizezi cât de importantă este educaţia”. (Eu sunt Malala)

Zambeste ! :)

Loading...

Pinteresting