Pe vremea mea…nu exista Centrul Educațional Unirea !

Fac apel la memorie. Am urât matematica sau nu? Știu că nu aveam o relație foarte bună cu această materie, dar am trecut cu brio mai multe etape ale vieții, datorită meditațiilor la matematică și profesorilor care au avut răbdare cu mine. Îmi amintesc de treapta I, atunci când am intrat în clasa a IX-a, de treapta a II-a pentru clasa a XI-a și de bacalaureat. Oriunde mă învârteam, dădeam de matematică. La un moment dat am fost pasionată de geometria în spațiu, dar atunci când am dat de greu, mi-am dat seama că a fost doar o pasiune trecătoare. Am avut o perioadă în care am iubit matricele. De câte ori auzeam de filmul Matrix îmi aminteam de matrice și îmi dădea un sentiment de bine. Am multe amintiri din perioada de pregătire pentru examenele de matematică. Îmi erau dragi cei doi profesori meditatori, iar dacă nu am avut ocazia până acum să le mulțumesc din suflet, fac acum acest gest în mediul online. Mulțumesc, domnilor profesori Tița Constantin și Valea Ștefan. Am primit meditații la matematică în clasa a VIII-a, în clasele a X-a și a XII-a. Asociez de multe ori aroma de cafea cu meditațiile de matematică, pentru că de fiecare dată când venea meditatorul acasă la noi,  preparam cafeaua la ibric pentru el. Totodată, asociez sticker-ele cu fotbaliști cu pregătirea pentru bac. Cu toate că meditațiile la matematică pentru bacalaureat erau foarte serioase, mi-am permis ca împreună cu un coleg să chiulim de la oră, iar  banii rămași să-i cheltuim pentru stickere. Le găseai cu greu pe piață, așa că a fost o ocazie unică să le achiziționăm. Pentru această evadare, am avut de rezolvat în următoarea săptămână și mai multe exerciții de matematică.

Cafea, stickere și mirosul cărților vechi cu probleme de matematică scrise de Grigore Gheba. Cărți pe care le găseai foarte greu, dar care erau pline de însemnări ale celor care le-au parcurs înaintea ta.

Au fost vremuri frumoase, cu bune și cu rele, cu multe exerciții, cu note mai mici, apoi cu note mai mari, pentru a se observa rodul meditațiilor primite.

Dar dacă, pe vremea mea…exista Centrul Educațional Unirea și conexiune la internet, beneficiam de meditații la matematică online. 

Copiii din ziua de astăzi au oportunități extraordinare, iar Centrul Unirea prezent pe piața meditațiilor din România din anul 2010, are deschise locații în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța. Este un centru de meditații care oferă posibilitatea ca toate ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel încât cursanții noștri să poată revedea ședințele de pregătire ori de câte ori doresc. În același timp, părinții au posibilitatea de a putea urmări și ei modul în care aceste ședințe de pregătire se desfășoară.

Cu ce se diferențiază de alte centre?

Prin faptul că atât elevii, cât și părinții câștigă mult timp, nemaifiind necesare deplasările. În plus, datorită meditațiilor online, nu mai contează distanțele: au acces la învățământ de calitate și copiii din orașe mai mici și zone rurale.

Meditațiile la Matematică Online se recomandă pentru:

  • Bacalaureat
  • Evaluare Națională
  • Gimnaziu
  • Liceu
  • Admitere la facultate
  • Ciclul primar
  • Concursuri școlare
  • Bacalaureat internațional
  • GMAT

Indiferent de locație ai posibilitatea să primești meditații la următoarele limbi străine: germană, franceză, engleză, spaniolă, italiană, chiar și rusă. Alte meditații sunt la: matematică, limba română, biologie, istorie, chimie, informatică și geografie. Dar aici, nu sunt oferite doar meditații, ci se organizează și cursuri pentru învățarea unei limbi străine.

Profesorii de la Centrul Unirea sunt calificați, selectați tocmai datorită competențelor și experienței lor didactice. În cazul în care nu rezonează cu profesorul, elevul poate solicita oricând un alt cadru didactic. Meditațiile (individuale sau în grupe mici, de maximum 5-6 elevi) se desfășoară într-un cadru organizat, fiscalizat, pe bază de contract și după un program prestabilit, agreat de comun acord cu părinții și copiii (în funcție și de vacanțele în familie sau alte evenimente).

An de an, Centrul Educațional Unirea desfășoară și proiecte în mediul online, prin care se oferă sprijinul colectivului de profesori, celor care susțin examenele naționale: Evaluare Națională, Bacalaureat. Dintre proiectele acestui centru amintesc: Bacul lui Andrei (un proiect în care toate ședințele de pregătire pentru „bac” ale elevului Andrei au fost transmise LIVE și astfel au fost oferite informații gratuite tuturor celor interesați.)

Un alt proiect în plină desfășurare este grupul de suport gratuit de Facebook Bacalaureat 2021- 2022, unde elevii sunt încurajați să posteze ori de câte ori au nevoie de ajutor, iar profesorii Centrului Unirea îi vor sprijini în găsirea soluțiilor. De asemenea, există grupuri WhatsApp cu sute de elevi.

Înscrierea pe site este cât se poate de simplă și este gratuită. Dacă ai nevoie de ajutor completezi: Numele, emailul, disciplina și numărul de telefon.

Locuind în Brașov, voi recomanda tuturor celor care au nevoie de meditații, deoarece ,,Centrul Educațional Unirea este suportul perfect pentru fiecare dintre noi, ce ne oferă superputerea de a excela, de a învăța, de a ne exprima și cel mai important, ce ne ajută să ne descoperim sau să ne redescoperim pentru a putea fi în final cea mai bună versiune a noastră.”

Peste câțiva ani, amintirile copilului care a participat la meditațiile online pot fi ceva de genul…pe vremea mea, până și pisica mea lua meditații la matematică alături de mine ! 

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

 

 

 

(Visited 224 times, 1 visits today)
Antonela Barbu

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment