Afacerea ta s-a îmbolnăvit? Mergi cu ea la Doctor Business!

TU,  câți medici consulți atunci când nu te simți bine? La câte medicamente apelezi până să ajungi la un medic specialist? De cât timp ai nevoie pentru a afla care este starea ta de sănătate? Îți faci curaj să apelezi la un medic?

Aceste întrebări le adresez în general, femeilor, atunci când vreau să le povestesc despre prevenție, despre imunitate sau despre vitamine.

Însă astăzi, îmi dedic timpul prietenului meu, antreprenor.

Dragul meu, știu că zilele trecute erai foarte trist, deoarece afacerea ta nu mai era profitabilă. Nu căutai vinovați, ci doar să afli motivul pentru care întâmpini probleme și de ce nu merg lucrurile așa cum le-ai planificat în ziua în care  ai decis să fii antreprenor și să faci primii pași într-un domeniu complet necunoscut.

Ai ai simțit vreodată că  afacerea ta este bolnavă și are nevoie de un doctor?

Ai făcut vreodată o analiză la rece pentru a afla  în ce stare de sănătate se află afacerea ta?

Hei, acum e timpul să iei taurul de coarne și să înfrunți realitatea ! Știu că nu ai avut timp, de aceea m-am documentat eu pentru tine.

Îți spun cu mâna pe inimă: Mergi cu afacerea la DoctorBusiness

Totul se tratează atât de ușor și crede-mă nu ai nevoie să consulți alți doctori.

Doctorbusiness.ro face un diagnostic rapid, identifică problemele, vine cu soluții, îți spune unde nu stai bine cu profitul, unde se blochează cash-ul, care-ți sunt datoriile, ce bani ai de încasat, care este capitalul tău de lucru și dacă îl folosești într-un mod eficient, care sunt șansele ca firma ta să acceseze o finanțare de la bănci sau investitori.

Știai că…

pentru a afla ai nevoie pentru a afla starea de sănătate a business-ului tău ai nevoie doar de 5 secunde?

Doctorbusiness.ro este cea mai rapidă metodă de Analiză Financiară a Afacerii, dedicată Antreprenorilor – singura aplicație care în 5 secunde face o radiografie a situației financiare a firmei, printr-o simplă încărcare a balanței contabile.

Mi-a plăcut de la început această aplicație, pentru că poate fi accesată de pe orice device, telefon/tabletă/laptop, și de pe orice sistem de operare, pentru că rulează în cloud web. Crede-mă ! Este cea mai ieftină metodă de a avea un consultant financiar personal, prețul unui raport de analiză financiară pe baza unei balanțe lunare încărcate în aplicație fiind de 50 RON.

Îți poți crea ușor un cont, fără a fi necesară identificarea cu datele sau numele companiei. Înainte de a încărca balanța, plătești cu cardul sau prin sms suma de 50 RON.

Dacă aș fi aflat despre această aplicație mai multe detalii, te-aș fi sfătuit ce să faci, iar astăzi nu te-ai fi aflat printre cei 30%  dintre antreprenorii care pierd bani și nu știu de ce!

Îți prezint doar trei dintre motivele pentru care ar trebui să folosești Doctor Business:

  • The „Big Picture”
Ești ajutat să ai ,,big picture” asupra vânzărilor, costurilor, profitului și cash-ului afacerii tale. Apoi primești hint-uri pentru o mai bună performanță.
  • Perspectiva Patrimoniului
Îți este oferită o perspectivă a patrimoniului afacerii tale de la ansamblu la detaliu. Vezi concret ce deții, ce ai de primit și ce ai de dat în relațiile cu partenerii tăi de business.
  • Profit vs. Cash
Ești ajutat să înțelegi de unde vine diferența dintre profitul net și cash-ul din conturi. Găsești și un set de bune practici care te vor ajuta sa transformi profitul în cash.
Gata !
Nu mai sta pe gânduri! Fă-ți cont, plătește și încarcă balanța ! Vei înțelege astfel și despre cei mai importanți indicatori de performanță.

Hai să urmărim starea de sănătate a afacerii tale! Am emoții ! Oare ce culoare vei primi? Este ca la semafor. Aștepți ! Iar timpul se scurge greu!

Primești un diagnostic al stării de sănătate și vezi dacă afacerea ta e sănătoasă (verde), dacă dă semne de oboseală (galben), sau dacă are nevoie de tratament (roșu).

Hai, că m-ai speriat tare !

Pentru afacerea ta, starea de sănătate a indicat GALBEN!

Însă TU, dragul meu antreprenor, ai nevoie de un StresControl de la Catena, pentru că tare te-ai speriat.

Doctor Business îți va deveni un prieten de nădejde, iar acest unelte folosite îți vor oferi ÎNCREDERE că ești pe drumul cel bun, nu vei mai pierde bani – te bucuri de relaxare și vei experimenta adevărata libertate antreprenorială.

Trebuie doar să ai curaj și să încerci !

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment