Exerciții de imaginație cu…BIANO !

Cum ar fi…

să te trezești într-o dimineață, să fie soare afară, să ai o ceașcă cu cafea în mână, să deschizi ușa casei și…?

Cum ar fi?

Grădina cu flori multicolore, decorațiunile, accesoriile, chiar și cele pentru motănel, tot ce ai visat cu două nopți în urmă, să fie acolo, în curte, după ce deschizi ușa.

Parcă, câțiva pitici au pătruns în visul tău, au notat repede în caiet ce vis nemaipomenit ai avut și s-au apucat de treabă. Au căutat în singurul marketplace BIANO pe care îl cunoșteau din 2015 și au plasat comanda fără nicio teamă că produsele nu vor ajunge la timp. Cred că indiferent de țara în care ai fi avut acest vis, Olanda, Brazilia sau chiar Portugalia, piticii ar fi reușit să găsească tot ce ți-a trecut prin minte. Echipa Biano este formată din oameni minunați, cu experiențe interesante, care au decis să schimbe modul în care oamenii își mobilează casele. Cum să nu apelezi la ei?

Chiar și atunci când piticii nu știau cum arată acea căsuță din nuiele maro pentru Kity și au găsit o fotografie pe internet, au avut posibilitatea să încarce aici căsuța din vis și…să o găsească în câteva secunde.

Vreți să aflați detalii despre visul meu și despre cât de eficienți au fost piticii?
Ce mobilier, decorațiuni sau accesorii au ales pentru a-mi transforma grădina într-un loc de relaxare, un spațiu confortabil unde să-mi încep diminețile de primăvară alături de iubit și de motănelul drăgălaș?
Nu s-au abătut de la dorințele mele, dimpotrivă, au profitat că erau extra reduceri de Ziua Internațională a Femeii și au mai adăugat câte ceva pentru a întregi tabloul creat.
La categoria https://www.biano.ro/produse/gradina au găsit tot ce aveau nevoie.
Nu am vrut să fac niciun calcul matematic să descopăr ce buget era necesar, pentru că atunci când ai pitici alături de tine, îi lași pe ei să facă toată treaba, iar tu profiți la maxim de ceea ce au realizat și le dăruiești la final, cea mai bună cafea pe care să o savureze în grădină alături de tine, cafeaua de pe site-ul Kfea.
Piticii au decorat curtea exact așa cum am visat. Nu au lipsit hamacul și patul pentru motănel din nuiele maro și nici suportul pentru flori.
Pentru a-mi aduce și mai multă bucurie, piticii au adăugat câteva decorațiuni de grădină din ceramică.

Vreți să participați la un exercițiu de imaginație alături de mine și de BIANO?

Închideți ochii, repetați după mine: piano – piano, biano – biano, piano-biano, biano-piano și…pam -pam, deschideți ochii!

Aceasta este ideea noastră pentru amenajarea balconului sau grădinii.

Dacă vă doriți altceva, nu ezitați să dați click aici și să profitați de extrareduceri !

Biano este un marketplace care unește sute de magazine electronice cu mobilier și decorațiuni, a apărut pe piață în 2015. Biano face parte din grupul de investiții Miton. Este primul catalog de pe piața care oferă sectorului Home&Decor capacitatea de a căuta produse folosind imagini, datorită căreia utilizatorii pot să găsească produse similare, dar și să le compare foarte ușor după calitatea și preț, în funcție de propriile preferințe. Scopul Biano constă în simplificarea procesului de cumpărare și utilizare a tehnologiei pentru a livra utilizatorilor o experiență de cumpărare absolut nouă în acest domeniu.

Toate fotografiile au fost preluate de aici.

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment