Primăvara noastră va începe în MONOPOLI alături de VASCO!

Îți place să călătorești? Ce destinație te atrage în această primăvară? Aruncă zarul! 

În fiecare an, în luna martie noi alegem să petrecem câteva zile într-un oraș în care nu am mai fost niciodată.

De ce? Pentru că primăvara este anotimpul în care descoperim cele mai romantice locuri și ne putem bucura de oferte atât la biletele de avion, cât și la dispozitivele Vasco Translator.

Săptămâna viitoare vom zbura din Timișoara, vom ateriza în Bari și apoi ne vom îndrepta spre Monopoli, o comună din provincia Bari, regiunea Puglia, Italia. Mulți asociază această localitate cu jocul de societate Monopoly, însă singura legătură pe care am descoperit-o este că Monopoly și Asociația „Cele mai frumoase sate din Italia” – I Borghi più Belli d’Italia au scos ediția specială Puglia & Basilicata, pentru a cunoaște cele mai ascunse colțuri ale Italiei. În această versiune, imaginile micilor „sate ale Italiei” le înlocuiesc pe cele clasice ale străzilor și piețelor.

Joc de familie, Monopoly Cele mai frumoase sate din Italia editia Puglia & Basilicata, editie italiana, de la 8 ani +

Voi achiziționa acest joc, deoarece se potrivește perfect în acest cadru. Vom călători spre Monopoli în 19 martie, chiar de Ziua Mondială Monopoly,  ziua în care în urmă cu 89 de ani, mai precis în anul 1935, compania Parker Brothers a cumpărat de la Charles Darrow drepturile de autor pentru acest joc de societate.

Acest joc ne va inspira să renovăm case vechi și să dezvoltăm hoteluri întinse. Ne vom bucura în această călătorie, jucând Monopoly în limba italiană ! Totul pare simplu, nu-i așa?

Voi arunca zarul. Voi citi informațiile. Hmmm. Nu voi înțelege toate cuvintele. Însă mă va salva Vasco Translator V4, traducător instant cu 108 limbi și Internet gratuit, pe viață.

V-am spus doar că este la ofertă în această primăvară! 🙂

Pe tabla de joc va scrie: tassa di lusso. Funcția Photo Translator mă va ajuta să fiu calmă și relaxată. Mulțumită camerei Sony de înaltă calitate, totul va fi ușor:

  • Voi selecta funcția de traducere a pozelor.
  • Voi face o fotografie.
  • Voi aștepta ca translatorul de imagine  să recunoască limba și să-mi afișeze traducerea.

tassa di lusso – proprietate de lux

Stop joc. Nu îmi pot imagina că voi sta toată ziua în camera de hotel. Vom călători în Italia, în Monopoli, orașul cunoscut pentru preparate locale, precum pasta cu cozze sau brânzeturile. Îmi doresc să ne plimbăm prin Castelul San Vito și să privim împreună apusul soarelui. În partea veche a oraşului se află 19 biserici medievale, răspândite pe nenumăratele sale alei cu piatră cubică.

Vreau să putem găsi cu ușurință acele locuri romantice și să uităm de dificultățile cauzate de diferențele lingvistice, cu ajutorul dispozitivului Vasco, care oferă traducere instant.

Abia aștept.

HEI !

Nu uita să pui în bagaj Jocul Monopoly și dispozitivul Vasco Translator!

Vasco Electronics va fi alături de noi în această călătorie!

Mulțumim!

Voi, ce destinație și ce joc ați ales pentru a testa acest dispozitiv?

Fotografii: Vasco Electronics și Marius Cucu

Textul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2024

(Visited 19 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !