SPRING SUPERBLOG 2023 – START înscrieri. Prinde gustul competiției!

Și a început!

De două ori pe an mă înscriu la competiția SuperBlog. Țin ritmul cât pot de mult, dar mă solicită celelalte proiecte și pierd subiectele care îmi dezvoltă creativitatea. Nu renunț, ci pur și simplu nu mai am timp să-mi verific emailul.

Anul acesta, mi-am propus să prind gustul competiției! Nu doar să-l prind, ci și să țin strâns cu dinții despre fiecare subiect care vine ca o nouă provocare.

Oare voi reuși să particip în această primăvară la fiecare probă, voi ce spuneți? 

Ce mă  așteaptă în Spring SuperBlog 2023? 

Iată:

  • un ritm mai relaxat – doar două probe pe săptămână, miercurea și sâmbăta. Pentru fiecare voi avea la dispoziție 7 zile (calculând atât ziua lansării probei, cât și pe cea cu termenul-limită)
  • provocări savuroase (la propriu și la figurat), astfel încât să mă bucur din plin de primăvară și să am spor la creativitate
  • mai multe probe cu testare de produse – deja mă așteaptă o invitație de a testa mucenicii Băneasa.

  • pot participa cu unul sau mai multe bloguri (cu condiția ca fiecare să îndeplinească cerințele din regulament, le voi menționa pe toate în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere)

  • teme variate, despre diverse domenii, propuse de branduri noi, dornice să mă descopere sau de sponsori deja cunoscuți și apreciați în comunitatea noastră.
  • voi avea pagină dedicată de prezentare în Galeria SuperBloggerilor –  este creată cu informațiile pe care le înregistrez în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere (imaginea și linkurile social media le pot trimite prin email, dacă nu sunt pe blog). Astfel voi fi promovată în fața vizitatorilor (cititori, sponsori, parteneri) care accesează site-ul, pagina respectivă este cartea  online de vizită, ca superblogger.
  • acces la webinariile gratuite SuperBlog, în care pot participa activ și primi recomandări despre diverse aspecte de blogging.
  • urmează noi podcasturi „Vocea SuperBlog”, în care vor fi invitați bloggeri, marketeri, sponsori.

Miercuri, 1 martie 2023 s-a lansat prima probă din Spring SuperBlog 2023!

Țineți-mi pumnii!

Nu trebuie să pariați pe mine că voi reuși să scriu la fiecare probă, va fi suficient să citiți articolele mele și să lăsați un comentariu ! 

(Visited 30 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !