Te poate determina un motan să alegi Alma Parchet?

Voi începe cu o întrebare simplă: Crești vreo pisică sau vreun motan la bloc?

Dacă răspunsul tău este DA, îți adresez o întrebare intimă: Pisica sau motanul tău și-a marcat vreodată teritoriul în apartament?

Motanul meu a îndrăznit să facă acest lucru în semn de protest. Fiind un răsfățat, dorește mereu să fie în centrul atenției, dar numai în momentul în care este el disponibil. Mai precis, atunci când nu doarme, când nu se joacă singur sau atunci când nu mănâncă.

Pentru că nu i-a fost acordată acea atenție de care avea nevoie, s-a gândit să se răzbune. Și nu oricum, ci prin marcarea teritoriului.

Unde credeți?

Într-un colț, lângă dulap, pe parchet.

În zadar am curățat, am dat cu toți detergenții, mirosul de urină nu a ieșit. Atunci am scos placa de parchet, iar camera s-a transformat într-un mic șantier.

M-am așezat pe jos și aproape că îmi dădeau lacrimile. Cu ce să înlocuiesc? De unde să cumpăr acum un parchet nou? Cine mi-l va monta?

Văzând supărarea mea, motanul a înțeles că a greșit. S-a lins puțin, s-a întins, cu alte cuvinte s-a relaxat, apoi s-a urcat pe laptop și a încercat să îmi transmită cel mai sincer mesaj: caută un parchet din lemn,  frumos, exclusivist – de lux, ecologic, care ne va aduce tuturor confort și promit că nu îl voi mai marca, orice ar fi!

Tu, la ce te-ai gândi după o astfel de experiență? 

Vrei ca de acum încolo să asociezi cuvântul ,,parchet” cu mirosul de urină al motanului sau cu mirosul profund al pădurii?

M-am uitat în ochii motanului, l-am dat jos de pe laptop și am început căutarea pe internet:

parchet din lemn,  frumos, exclusivist – de lux, ecologic, care ne va aduce tuturor confort

În 0,19 secunde am ajuns pe site-ul  Alma Parchet

Citesc, citesc, dau click, încă un click. Mă uit la prețuri, la culori, la materiale. Oare ce anume se potrivește cel mai bine, ce anume rezistă cel mai mult? Dacă printr-o împrejurare nedorită, motanul își va încălca promisiunea, ce parchet va rezista?

Am descoperit printre principalele game de produse ale Alma Parchet: parchetul din lemn de lux  și parchetul pentru încălzire în pardoseală (parchet dublu stratificat si triplustratificat).

Am citit din nou și am căutat pe tot site-ul. Informații multe, fotografii, oferte. Am trecut prin toate stările posibile: de la supărare la bucurie, de la bucurie la entuziasm, până când, ultimul pas va fi să finalizez comanda.

M-am uitat în ochii motanului, iar privirea lui a venit ca o dezmierdare.

Am găsit punctul comun al prieteniei noastre și al stabilității în căminul nostru. O stabilitate pe care doar parchetul dublu- stratificat Stejar Malta ne-o va oferi.

Este călduros iarna, mai ales când este montat peste un sistem de încălzire în pardoseală, delicat și plăcut la atingere în fiecare zi a anului. 

Dacă tot voi face o schimbare, va fi una majoră. Voi fi acel client care caută confort și calitate, dar și produse care răspund emoțiilor mele. Dacă motanul meu își dorește toată atenția din partea mea,  atunci eu mă voi răsfăța cu tot ce e mai bun pentru casa noastră și voi plasa comanda.

Timpul trece repede. Echipa Alma Parchet a fost receptivă de la primul apel telefonic. Livrarea a fost gratuită și au montat parchetul cu multă grijă, dar și cu profesionalism.

V-am spus că parchetul dublu – stratificat Malta are grosimea de 11 mm?

Când motănelul răsfățat a pășit pentru prima dată pe acest tip de parchet, a simțit dintr-o dată un alt timp de căldură. A  mers spre locul în care își marcase teritoriul cu câteva săptămâni în urmă.

A descoperit lumânări parfumate și flori…Chiar dacă este un motan răsfățat, a înțeles.

Stăpânul lui era din nou acasă. I-a lipsit mult. Noua căldură a căminului i-a unit pe toți trei.

De acum încolo va avea parte de atenție dublă și nu va mai fi nevoie să își marcheze teritoriul.

Serios? 11mm?

Cine ar mai îndrăzni? Mulțumesc, Alma Parchet! Ne-ai ajutat să ne regăsim.

V-am convins că motanul m-a determinat să aleg Alma Parchet? 

Dacă răspunsul vostru este DA, cereți-mi sfatul!

Vă las aici detalii despre Alma Parchet:

Alma Parchet s-a înființat pe piața de pardoseli premium, în special din lemn, pornind de la credința fondatoarei că românii merită ce e mai bun, mai durabil pentru casele lor. Astfel, din 2011 Alma Parchet este furnizor de soluții de pardoseli la cheie. Aceasta pentru că echipa Alma Parchet este alături de clienți din etapa de căutare, oferind consultanță în alegerea celei mai potrivite pardoseli. Echipa Alma Parchet se ocupă de livrare și montaj.

 

 

Fotografie: Alma Parchet

Textul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2024

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !