Campania „Moş Crăciun nu uită pe NIMENI !” organizată pentru copiii din mediul rural
Şi în acest an, se desfăşoară în luna decembrie, Campania „Moş Crăciun nu uită pe NIMENI !”, iniţiată de Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură”, susţinută de elevi voluntari din două licee medieşene „St. L. Roth” şi „Axente Sever”.

Scopul acestei campanii este acela de a strânge jucării pentru copiii grădiniţelor din mediul rural, astfel încât toţi să se bucure de sărbătorile de iarnă. Primul partener care a venit în sprijinul acţiunii noastre a fost Fundaţia „Andreea” din Mediaş, oferindu-ne patru saci cu jucării. Elevii voluntari din Liceul teoretic „St. L. Roth” au reuşit să strângă într-o singură zi, doi saci cu jucării din pluş, pe care le-am pregătit pentru copiii din Buzd.

Prima acţiune s-a realizat în colaborare cu preotul Ciortea Gheorghe şi cu autorităţile locale din Buzd (comuna Bratei) şi s-a desfăşurat vineri, 10 decembrie 2010, începând cu ora 19.00, la Biserica Ortodoxă, unde ne-am bucurat împreună, la Concertul susţinut de elevii din Blăjel şi Mediaş, pregătiţi de doamna profesor Daniela Spinean, care au interpretat, la pian şi la flaut, piese ale unor mari muzicieni.

Jucăriile vor fi distribuite copiilor din grădiniţe, începând de miercuri, 15 decembrie 2010, în localităţile Buzd, Dârlos, Curciu, Bratei. „Mulţumim Fundaţiei „Andreea” pentru faptul că s-a alăturat campaniei, în calitate de partener, precum şi domnişoarelor Mariana Băcilă, Patricia Blaga, Georgiana Opreanu şi Daria Rus, membrii voluntari ai Asociaţiei noastre. Sperăm ca la acţiunile următoare din Mediaş să participe şi alte licee, pentru a arăta copiilor din mediul rural, că Moş Crăciun nu uită pe NIMENI !”, comunică Jenel Marin, preşedinte Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură”.

(Visited 216 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !