Kutas Laszlo la Galeria Habitus din Sibiu


Sibiul va gazdui, in perioada 13-15 noiembrie, cea de-a IV-a editie a festivalului maghiarilor din Sibiu si imprejurimi, Ars Hungarica. Timp de trei zile, minoritatile isi vor face cunoscute obiceiurile, traditia si cultura in fata publicului sibian. La sfarsitul saptamanii viitoare, Biroul Cultural Maghiar din Sibiu va organiza cea de-a treia editie a festivalului maghiarilor din Sibiu, Ars Hungarica. Anul acesta, organizatorii au inclus printre evenimente o gama larga de manifestari din spectrul cultural, printre ele numarandu-se dansul popular maghiar, expozitiile, spectacole cultural-artistice, de umor dar si momente literare, intalniri cu scriitori, dezbateri istorice si un concert de gala.

(Visited 679 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !