Aflați de unde îmi iau doza de inspirație în fiecare zi !

Care este sursa ta de inspiraţie în fiecare zi?

Te-ai întrebat vreodată care este sursa ta de inspirație?

Ei bine, eu nu mi-am adresat niciodată această întrebare, pentru că mi-am dorit mereu să fiu sursa de inspirație pentru voi. Să vă provoc să zâmbiți prin ceea ce scriu, prin ceea ce îmbrac sau printr-un simplu gest.

Acceptând să particip la SuperBlog2021 sper să reușesc să trec fiecare probă din această competiție și să am, din nou, plăcerea de a așterne cuvinte despre ceea ce simt.

Din 1 octombrie am început cercetările și vă împărtășesc primele trei surse de inspirație, sperând că le veți folosi și voi în momentele de regăsire.

1. Fotografiile

Îmi place să  fotografiez de câte ori am ocazia. Surprind locuri noi, caut culorile naturii sau îmi fac un selfie alături de persoana dragă. Când am timp, postez imaginile pe rețelele de socializare, însă cele mai multe dintre acestea, rămân în memoria telefonului. Le privesc atentă minute în șir, până când descopăr acel ceva care mă îndeamnă să merg mai departe, oriunde aș fi. Fotografia aceasta este sursa de liniște, de inspirație și de iubire. Pentru că, acolo sus, în aer, deasupra Italiei, am spus acel DA.

2. Melodiile

În fiecare dimineață mă trezesc pe ritmurile unei noi melodii. Îmi place să fiu surprinsă. Și aplicația Spotify chiar reușeste să îmi aducă buna dispoziție la ora 6.00. Uneori, un acord muzical mă determină să aleg o rochie roșie, îndrăzneață, alteori o fustă din piele neagră. Azi dimineață, fix la ora programată, m-am trezit cu Dan Bălan și a lui piesă Hold on Love.

Cum să nu îmbrac rochia aceasta cumpărată de pe site-ul https://answear.ro/, locul în care se găsesc peste 350 de branduri internaționale? Mai ales că este pentru prima dată când mi-am achiziționat o rochie din colectia Answear Lab. Modelul este în cloș,  confectionat din imitație de piele. Am găsit această rochie, accesând https://answear.ro/h/rochii-midi.html. Dacă ești o fire veselă, activă nu ai cum să nu iubești  rochiile midi, indiferent unde le vei îmbrăca: la birou, la petrecere sau la o plimbare cu vaporul. Îți asigură libertatea de mișcare și te vei simți specială.

Vă las doar două fotografii surprinse în timp ce  ascultam Hold on Love și Freedom !

   

3. Cărțile

Voi vă îmbrăcați frumos sau sexy atunci când citiți o carte? Sau sunteți îmbrăcate într-o salopetă de blugi și aveți alături o cutie cu bomboane? Eu ador pantalonii din piele, mai ales atunci când citesc cu sufletul la gură, povești de iubire pline de suspans. Cartea Apă proaspătă pentru flori scrisă de Valérie Perrin, apărută la Editura Litera și tradusă de prietenul meu Claudiu Eduard Brăileanu m-a inspirat de la prima pagină până la ultima. Sunt sigură că abia așteptați să vă dezvălui povestea Violettei Toussaint și să o îndrăgiți. Pe sub hainele negre, Violette purta haine colorate. Dar oare se îmbrăca cu pantaloni din piele pentru a se pregăti de o întâlnire romantică?

Pentru a reciti această carte, am comandat de pe site-ul https://answear.ro/h/pantaloni-piele.html , de la firma Medicine – pantaloni Pale Femininity, deoarece se spune despre ei că sunt nemuritori și mereu în tendințe.

M-am distrat și mi-am amintit de vremurile în care ne machiam pentru a ne apuca de învățat în sesiune. Trebuia să avem acea stare de bine și să repetăm cele scrise pe hârtie, ca și cum am fi la un examen. Și atunci, nu mergi fără o ținută sofisticată și nemachiată, nu-i așa?

Voi nu ați proceda la fel?

Fotografiile vor vorbi de la sine.

   

Astăzi  v-am prezentat doar primele trei surse de inspirație pentru mine: fotografiile, melodiile și cărțile.

Într-o lume în continuă schimbare, sursele de inspirație vin, pleacă, rătăcesc prin lume și se reîntorc, când nu te aștepți, pentru a le așterne pe hârtie.

De câte ori o luăm de la capăt, ne redescoperim și ne reinventăm.

Și pentru că este timpul pentru Provocările Sofiei vă îndemn să îmi lăsați un comentariu la acest articol și să îmi scrieți adresa voastră în mesaj privat. V-am pregătit o vedere din Italia. Voi scrie un citat preferat din cartea autoarei Valérie Perrin, voi lipi un timbru și o voi expedia prin poștă.

Voi face acest lucru în semn de apreciere și de mulțumire pentru voi, oameni dragi !

Sunteți nerăbdători, nu-i așa ? Și eu sunt !

Vă îmbrățișez.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.
(Visited 119 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment