Arta de a crea amintiri și atmosfera perfectă pentru storytelling

De câte ori vi s-a întâmplat să stați în fața unui computer pentru a scrie un articol sau o prezentare a unui curs și  ați privit țintă în ecran fără să reușiți să scrieți măcar un rând?

De câte ori ați venit din vacanță, ați printat câteva fotografii dragi și v-ați dat seama că vă lipsește rama potrivită?

De câte ori, în serile de toamnă, după ce v-ați pregătit un ceai fierbinte ați vrut să mai stați puțin afară, pentru a privi cerul înstelat și asculta muzica preferată, dar, din păcate, vă era prea frig pentru a suvura acest moment?

Recunoașteți?

O dată, de două ori sau de trei ori?

Ce ați făcut pentru a vă crea o atmosferă caldă, calmă, dulce, prietenoasă, o atmosferă care să aducă la pachet, CREATIVITATEA

Vă povestesc din experiența mea și sper să vă inspire.

Anul trecut, descopeream site-ul  ANSWEAR.ro, cu produse din toate categoriile de preț și stiluri, de la branduri premium, branduri populare de lifestyle și multe alte mărci de renume.

Am achiziționat două rochițe din colectia Answear Lab pe care le port atunci când îmi doresc să fiu sigură pe mine și tenișii Mustang, care s-au comportat impecabil și mi-au purtat pașii prin Roma în această toamnă. Experiența de a cumpăra fără riscuri mi-a dat încredere și am profitat de câte ori am avut ocazia să-mi comand produse, chiar dacă nu am fost sigură pe mărime sau pe calitatea materialului.

   

Este foarte important să fii sigură pe tine, indiferent de situație, să te îmbraci atunci când vrei să scrii un text, ca și cum ai fi deja în sala de curs și ai susține prezentarea. Să te machiezi, să-ți aranjezi părul, să îți prepari ceva cald, indiferent că este ceai, capuccino sau cafea și să privești în jur, nu în ecranul computerului.

Și atunci, să descoperi un univers plin de farmec, să te înconjori de frumusețe și de feminitate și să strălucești, prin cuvintele care se vor așterne încet încet pe pagina deschisă pe ecran. Pur și simplu să alegi tastele potrivite, cu ochii larg deschiși și cu bucurie. 

Cum vei face acest lucru? 

Anul acesta, ANSWEAR.ro a lansat categoria Home & Lifestyle tocmai pentru că nu doar hainele joacă un rol major în felul cum ne simțim în fiecare zi, ci și decorațiunile și obiectele din casa noastră, de la un set de pahare superb din care ne face plăcere de fiecare dată să savurăm o băutură răcoritoare, până la tablouri sau o pătură pufoasă care nu doar că ne încălzește în serile friguroase, ci oferă și o atmosferă aparte întregii încăperi.

Am accesat acest site și am ales produse din cea mai frumoasă colecție descoperită până acum.

Este vorba despre Miss Étoile, un adevărat brand de design danez cu o puternică notă europeană! Colecția constă din multe varietăți a unor ochi celebri. Cu fiecare produs, poți crea o nouă poveste. Și poți scrie despre ea și despre ochii care te privesc, să amesteci și să asortezi prietenii noi cu cei vechi, ceea ce ai învățat de la ei cu ceea ce vei învăța din experiențele tale.

Îți recomand să folosești codul LOVE, pentru că vei avea reducere între 10 – 20%.

Cum ți se par aceste produse?

Atât borcanul de depozitare în care mi-am așezat bomboanele cu miere, cât și ulciorul de lapte în care am turnat laptele cald pentru cafea. Sunt confecționate din ceramică și le-am găsit la recipiente bucătarie. În colecția Miss Étoile, creată de Anne Lassen mai găsești ceșcuțe de cafea, castroane, parcă ai fi într-o lume a poveștilor scrise sau nescrise încă. Le îndrăgești din prima clipă și abia aștepți să te farmece. Sunt cheia inspirației pentru articolul tău sau pentru prezentare.

Știai că…

Étoile, înseamnă stea în franceză?

Te îndemn și pe tine să iubești tot ce strălucește și să strălucești.

Multe dintre voi probabil că ați căutat rama potrivită pentru fotografiile realizate în călătoriile voastre în această vară. Și îmi imaginez că aceste amintiri stau pe birou sau pe etajeră și vă bucură privirea.

Am și eu multe fotografii frumoase din concediile petrecute alături de logodnicul meu, însă una care îmi umple sufletul cea alături de toată familia mea, în care era și tata. Anul acesta, am împlinit 50 de ani și el mă privea doar din Cer. Nu a fost lângă mine, lângă noi. Știu că este o adevărată artă să știi să creezi amintiri, să le surprinzi, să te bucuri de ele. Un sentiment de pace l-am avut atunci când, după multe căutări, am găsit o metodă să prind aceste amintiri într-un cerc. Acest set rame foto decorative sunt din colecția Umbra și sunt confecționate din metal.

Le găsiți la acest link: https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto

Sunt cea mai bună alegere, atunci când simți că în acel cerc găsești iubire, răbdare, armonie, liniște și familia ta.

Dacă v-ați pregătit ceaiul în ceșcuțele Miss Étoile și ați intrat în acest univers, dacă ați pus la telefon un playlist cu muzică veche italiană, dacă ați privit stelele și vi s-a făcut puțin frig, sunt sigură, dar absolut sigură că v-ați ghemuit în scaun și ați așteptat să primiți o pătură, fie ea cât de mică. Și atunci, minunea s-a produs. Persoana care vă cunoaște cel mai bine și care v-ar spune la orice o poveste frumoasă despre copilărie sau despre călătorii v-a adus o pătură din colectia Medicine. Modelul este confecționat din material ornamentat și este moale la atingere. Știu. V-ați gândit că va aduce din dormitor,  pătura cumpărată de curând de pe site-ul ANSWEAR.RO, cea din colecția Answear Lab, din material textil. Dar v-ați înșelat. V-a învelit cu tandrețe și v-ați simțit conformatabil. Pur și simplu, totul era muzică, chiar și stelele dansau pe cer. 

 

Evoluăm mereu, găsim inspirația, trăim amintirile, prindem iubirea și ținem pasul cu tendințele actuale găsind un singur răspuns, ANSWEAR la cele trei întrebări.

 Până nu probezi, nu vei ști dacă acest univers ți se potrivește! Încearcă și scrie-mi povestea ta.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Fotografiile aparțin ANSWEAR.ro

 

(Visited 1.060 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !