Ce aș fi EU fără creativitate și fără SuperBlog 2022?

Sunt gata pentru o nouă provocare?

Toamna aceasta încerc să-mi planific diminețile. Dacă unii oameni se trezesc la ora 5 pentru a alerga sau pentru a găti sănătos, eu mă voi trezi din 1 octombrie până în 2 decembrie, pentru a-mi cultiva creativitatea la cea de-a 25-a ediție a CONCURSULUI SuperBlog.

Această competiție este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată.

Am găsit trei motive să particip la SuperBlog 2022:

  • Mă disciplinez să scriu constant – vor fi 3 probe pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă. Toate probele sunt opționale, pot participa la ce mă inspiră îndeosebi. Sau poate chiar la toate, pentru că vizezi să mă clasezi în top 20.
  • Mă obișnuiesc cu cerințe diferite, de la branduri din domenii diferite – astfel pot lua pulsul „pieței” și mă antrenez pentru viitoarele colaborări de content marketing.
  • Concurez cu mine și cu alții – în competiție descoper nu numai cum mă poziționezi în raport cu un barem și un brief de cerințe, din perspectiva juriului, ci și în raport cu ceilalți concurenți. Învăț de la ei, dar îmi păstrez autenticitatea!

Cum poți participa la SuperBlog?

Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Cu cât participi însă la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig.

Cum te înscrii în SuperBlog?

Simplu:

  • citești regulamentul competiției;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog, iar când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse, vouchere sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Ai intrebări? Citește și rubrica Întrebări & Răspunsuri .

Abia aștept să descopăr temele din această toamnă. În primăvară am avut ocazia să scriu câteva articole și m-am clasat pe locul 30 cu 722 de puncte. Sper ca subiectele din această competiție să fie mai aproape de sufletul meu și să obțin un loc între primii 20 de blogeri înscriși la SuperBlog.

Sunt gata pentru o nouă provocare?

Sper din tot sufletul și… spun un mare DA !

Astfel voi afla ce sunt eu și cine sunt cu și fără creativitate, dar cu SuperBlog 2022, ediția de toamnă !

(Visited 33 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !