Jurnal de antreprenor: Teach for future, a cincea zi în Vidin!

Ultima zi în Vidin. Ultima zi petrecută în primul Proiect Erasmus: ,,Teach for future – Educational Transformation of Adult through Innovation, Technology and Entrepreneurship”.

Nu știu cât ar trebui să țină un astfel de proiect, dar pentru mine, aceste zile au fost intense. Am realizat câteva materiale cu impresii, am luat multe notițe, am înregistrat scurte interviuri cu participanții, m-am plimbat, am întâlnit oameni noi, m-am bucurat de fiecare clipă petrecută în Vidin. Am rugat-o pe Alice să mă înregistreze și pe mine. Am spus tot ce am simțit, din inimă, fără să îmi caut cuvintele.

Ziua am început-o cât se poate de diferit. Am avut parte de o dimineață încărcată de la energia soarelui și cu parfum de soc înflorit. Un mac roșu a prins soarele cu petalele lui, doi prieteni salutau soarele practicând panevritmia, o doamnă se ruga lângă un copac, în picioarele goale. Nu pot descrie totul în cuvinte, dar am plâns, m-am bucurat și am mulțumit lui Dumnezeu pentru astfel de daruri!

Maimuțica FiFi și-a luat rămas bun de la Dunăre și de la pescari.

â

În sala de curs ne-am dat întâlnire la ora 9.00. Mai devreme ca de obicei, pentru că au rămas câteva noțiuni de aprofundat. Cele trei echipe și-au prezentat proiectele. Mai țineți minte de Banca noastră de alimente cu brioșa? Proiectul a fost prezentat de Mario și de Vlad.

Însă cel mai așteptat moment a fost acela în care au fost înmânate diplomele. Toate cele trei grupuri din România, Grecia și Bulgaria au mulțumit Silviei Kumanova, trainerul din aceste zile și directoarei Desi Ivanova. Au fost oferite flori și ne-am îmbrățișat din toată inima. Fotografiile vor vorbi în locul meu.

Și la final, o ultimă înghețată. Cea mai bună înghețată de până acum!

O

Voi încheia acest jurnal de antreprenor în Vidin cu un singur cuvânt: MULȚUMESC!

Aș adăuga și cuvântul CURAJ, însă la acesta trebuie să las o notă: Să ai curajul să îți urmezi visele, să ai curajul să îți depășești limitele și dacă nu ai avut curaj anul acesta, să ai curaj în anul care urmează ! Să ai curajul să urmezi acel drum, chiar dacă el duce spre Dunăre și nu știi să înoți ! Am atașat fotografia mai sus. Veți ghici despre ce este vorba!

MULȚUMESC ANBRP România, GBLF Bulgaria și HERITAGE GRECIA!

Mulțumesc pentru oportunitatea de a împărtăși cu voi tot ceea ce am simțit și tot ce am învățat !

Felicitări pentru acest proiect!

(Visited 126 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !