Sărutul lui Klimt din Depozitul Virtual în dormitorul nostru

Suntem mereu în criză de timp. Pe email suntem asaltați de oferte diferite, fie că sunt oferte cu reduceri de la magazinele de haine, de la depozitele de carte sau oferte de la magazinele online de cosmetice. Până la urmă noi ne-am abonat la toate acestea și am instalat tot felul de aplicații pentru a economisi timp și bani. Ne place să intrăm în magazine doar pentru a simți calitatea materialului atunci când vrem să achiziționăm o haină sau să testăm un parfum pentru a știi dacă este cel potrivit.

Însă, în 90 % dintre momentele în care avem nevoie de obiecte speciale în viața noastră,  ajungem să căutăm pe zeci de site-uri online. Uneori ne pierdem în detalii, calculăm, comparăm.

Iar acum, pentru că primăvara natura renaște, iar noi ne pregătim pentru amenajări interioare, ne-am hotărât să apelăm la consultanță. Și nu orice fel de consultanță. Este adevărat că am cercetat puțin piața și prețurile, înainte de lua legătura cu echipa de la Vindem-Ieftin.ro. Am aflat de ei, prin intermediul unor prieteni.

Am citit sute de recenzii pe pagina lor https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ . Toți clienții apelează la ei, deoarece scurtează lanțul clasic fabrică – client la nivel național, reduc costurile cu până la 10-15% și oferă materiale de calitate.

Nu sunt un magazin online – Sunt diferiți!

Știți cum se spune ,,Omul potrivit, la locul potrivit!”

Când omul potrivit știe să îți redea și cea mai importantă resursă, timpul, înseamnă că misiunea sa în Depozitul Virtual  de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a fost dusă la bun sfârșit.

În povestea noastră, omul potrivit a fost doamna Stela Stan – Consultant Vânzări, o doamnă fără de care, visul nostru de a avea dormitorul perfect nu s-ar fi îndeplinit.

Ne doream de mult timp un pat matrimonial care să fie nici prea lung, nici prea îngust, dar nici prea lat pentru a se putea deschide ușa dormitorului, dar mai ales să fie comod și să aibă ladă de depozitare.  Mai aveam nevoie de tapet pentru un singur perete și de un lampadar modern.

Atunci când intri pe site și găsești un produs care îți place ai următoarele posibilități: să comanzi direct, să discuți cu un consultant, să negociezi prețurile, să ceri o ofertă mai bună la produsul dorit și să plătești în rate.

Am avut noroc atunci când am ales consultantul de vânzări. Deoarece, doamna Stela Stan se ocupă atât de sectorul amenajări interioare, cât și de instalații electrice. 

Dormitorul nostru a prins culoare și s-a potrivit de minune cu ceea ce ne doream. Vă lăsăm mai jos câteva fotografii și detalii care ar putea să vă fie și vouă de folos.

Vezi detalii amenajări interioare.

Am ales patul tapițat matrimonial Alofi.

Avantaje:

  1. Patul reflectă cel mai bine raportul preț – calitate: calitatea țesăturii, a buretelui și a lemnului;
  2. Design versatil și varietate de culori
  3. Livrare direct de la Fabrică de către angajații acesteia.
  4. Garanție: 2 ani persoane fizice; 1 an juridice
  5. Problemele ce țin de garanție se rezolvă în 14 zile

Lampadarul YASMIN a fost cel mai așteptat, după ce am ales tapetul. Ne-a bucurat faptul că avea regulator de intensitate a luminii.  Culoarea este maro – auriu, deci se potrivește cu patul și cu tapetul ales.

În timp ce scriam și discutam cu doamna Stela, am decis ca acest tapet să ajungă în sufragerie. 🙂

Ce bine este să ai un expert care să-ți ofere consultanță cu …sufletul. Să fie alături de tine și să te îndrume să faci alegerile corecte, mai ales atunci când este vorba despre dormitor.

Trebuie să vă spun un secret. Anul trecut, când m-a prins primăvara scriind și …renovând, am apelat tot la doamna Stela Stan.

Puteți citi întreaga poveste AICI !

Sunt multe avantaje să comanzi din Depozitul virtual, mai ales că au transport GRATUIT oriunde în țară, au prețuri negociabile și nu mai trebuie să cauți pe toate site-urile.

Depozit Virtual este singura franciză de materiale de construcții din România. Este o afacere la cheie cu un cost de activare de 1190 de euro. Orice persoană cu spirit antreprenorial și talent în vânzări poate deveni partener și își poate stabili singur marjele comerciale având doar un computer și un telefon. Ideea a avut un răspuns puternic și de la 10 astfel de unități plănuite pentru 2022, au fost activate 30. În următorii 5 ani, Cosmin Răileanu are în plan să activeze încă 200 de astfel de unități.

Noi, am fost pur și uimiți de cât de repede se mișcă lucrurile și cât de ușor îți poți renova atât interior, cât și exterior apartamentul.

Dormitorul nostru va fi scris în istoria Depozitului Virtual, așa cum Sărutul lui Klimt  face istorie în artă și-n literatură.

Sursă foto: Depozitul Virtual

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023.

 

(Visited 87 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !