Filmul de la ora 11:00 – Craciun cu familia Krank

Vineri, 26 noiembrie 2010, ora 11:00, dupa prezentarea cu St. L. Roth, sunteti invitati la un film care sa va aduca cat mai aproape de Sarbatorile de Iarna. 

„In momentul in care singura lor fiica, Blair paraseste caminul familial, Luther si Nora Krank (Tim Allen si Jamie Lee Curtis) decid sa plece intr-o croaziera pe o insula pentru a depasi mai usor acest moment si astfel sa evite o vacanta traditionala.


Dar decizia lor de a boicota traditia declanseaza un adevarat vacarm in vecini. Cand Blair suna in Ajunul Craciunului pentru a anunta ca vrea sa faca o vizita surpriza impreuna cu logodnicul ei, familia Krank are numai 12 ore pentru a face un miracol si a se aduna impreuna cu vecinii pentru a sarbatori mai mult ca nicodata!

Beneficiind de energie din belsug si de sprijinul oferit de Dan Aykrod, Cheech Marin, Jake Busey si M. Emmet Walsh, aceasta adaptare ilara a best-seller-ului lui John Grisham, „Skipping Christmas”, a devenit „imediat in film de familie clasic!” – Gorman Woodfin, CBN.” 

(Visited 592 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !