Proiectul ‚,Artă, lectură şi tradiţie săsească la Bazna’’

Asociația ,,Mediașul pentru Cultură” desfășoară de un an de zile, la Bazna, în Casa Baronului, Proiectul ‚,Artă, lectură şi tradiţie săsească la Bazna’’.

,,Ne-am propus să aducem în atenţia administraţiei publice locale din Bazna faptul că prin intermediul activităţilor de animaţie culturală în comunitate se vor păstra obiceiurile şi tradiţiile săseşti şi va fi pusă în valoare colecţia de obiecte din Casa Baronului, casă ce este în proprietatea doamnei Rusu Aurelia. Atelierele organizate contribuie la descoperirea abilităţilor tinerilor atât din Bazna, cât şi din alte localităţi şi pasiunea pentru fotografie, lectură şi tradiţie săsească.” (Antonela Sofia Barbu – manager de proiect)

Partener: Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș

proiect arta si cultura

Proiectul este susținut de

– SNGN ROMGAZ SA,

– SNTGN TRANSGAZ S.A., 

– Centrul Medical Dr. Vlăduțiu.

(Visited 121 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !