Cum poţi petrece sărbătoarea de Sf. Ion ?

Eşti din Mediaş şi nu ştii unde să petreci sărbătoarea de Sf. Ion ? Nu te opreşte nimeni să-i întâlneşti pe BuniNeţi şi blog-erii din Mediaş ! Vino cu prietenii să le asculţi poveştile, să bei o cafea sau să mănânci o clătită la Restaurantul Traube, sâmbătă, 7 ianuarie 2012, de la ora 18.30.

Cu cine te vei întâlni ?

În primul rând cu Feri Teglaş, iniţiatorul Medias Blog Awards, apoi cu Cristina Pustai. Nu o întrebaţi de fotbal, ci de următoarea acţiune ”Let’s do it, România”. Anca Bărsan va fi prezentă şi vă dezvăluie câte un secret pentru prăjiturile de Sf. Ion. Jurnaliştii Vasile Antipa, Mircea Hodârnău îşi vor face apariţia cu ştirile calde despre situaţia socială, culturală, economică a oraşului nostru. Cu Cosmin Tătaru, care găzduieşte 4 blog-uri ale BuniNeţilor. Se pricepe la tot ce ţine de IT. Cu Iulia Jianu care vă spune despre Bagajul de Lectură de pe Facebook şi cu trupa activă de BuniNeţi care deţine blog-uri. Să îi întrebaţi ce caută pe net, de dimineaţa până seara !

Mediaş BlogMeet este un eveniment deschis şi prietenilor care nu deţin încă un blog ! Sunt sigură că îşi vor crea unul, măcar aşa de curiozitate să vadă câţi amici dau Like-uri !

Dacă te numeşti Ion sau Ioana şi vrei să ai prieteni noi, vino la Mediaş BlogMeet şi lasă-te cucerit de comunitatea blog-erilor din Mediaş !

La Mulţi Ani !

O dedicaţie muzicală fără vârstă: Ioana Radu

(Visited 193 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment