Femeile strălucesc la început de An


Credeți că femeile strălucesc doar de sărbători? Răspunsul meu este NU!
În fiecare vineri vă recomand să aveți un sfârșit de săptămână aurit !
Pentru a reuși, aveți nevoie de un tratament special !

În urma tratamentului cu aur, tenul obosit din diverse motive (stres, poluare, expunerea prelungită la ultraviolete) își recapătă rapid tonusul și strălucirea. Pentru a înțelege mai bine cum acționează metalul nobil în cabinetele cosmetice, vă povestesc cum se derulează acest tratament în Cabinetul doamnei Anca Stoia.

Prima dată, tenul este curățat cu un peeling. Curățarea tenului se face printr-o metodă mai blândă și mai delicată. Urmează aplicarea unei măști de colagen, pe care tenul o absoarbe aproape în totalitate. Colagenul joacă un rol foarte important în structura pielii, fiind proteina care asigură elasticitatea și troficitatea tesuturilor.

Acțiunea de hrănire și regenerare intensă a tenului continuă prin aplicarea unui ser nutritiv. Acesta contine toate substanțele necesare pielii: enzime, vitamine, oligoelemente. La final, cosmeticiana fixează efectele obținute cu ajutorul aurului. Acum se aplică masca cu aur și miere. Foarte fin măcinată, în amestec cu mierea și acidul hialuronic (unul dintre cei mai eficienți agenți de hidratare), pulberea de aur rămâne la suprafața pielii oferindu-i aspectul strălucitor.

Cum veți reuși să străluciți la început de An?
Adresa este: Str. I. G. Duca nr. 7, programări la nr. de telefon: 0752392509.
Oferta de prețuri pentru pachete o veți afla accesând pagina www.cosmeticamedias.blogspot.com

(Visited 173 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !