Cărțile pe față și Victor Miron ajung vineri la Mediaș

Am onoarea să vi-l prezint pe invitatul nostru la Gala Voluntarilor 2015: Victor Miron – Scriitor

Românul devenit celebru în presa internaţională datorită campaniilor sale inedite de promovare a lecturii în spaţiile publice, este un idealist cu iniţiativă, creând campania „Cu cărţile pe faţă” şi fiind autorul mai multor cărţi bine-primite de generaţia tânără.
Ideea ca transportul public să fie gratuit dacă în timpul călătoriei citeşti o carte – campanie implementată la Cluj, l-a făcut pe Victor celebru în presa internaţională începând cu Europa şi până în Peru. A câştigat premii pentru cel mai bun blog, a creat numeroase campanii atipice, a scris patru cărţi şi continuă să fie bibliotecar la o bibliotecă inedită din cadrul unui service auto din Cluj şi autor narator în povestea Service Auto lovi.
Cea mai mare provocare? Să îl convingă pe Mark Zuckerberg să-şi facă un book-selfie şi să îl pună ca poză de profil pe Facebook.

12339606_1235299063153294_2322093673684927030_o

Victor Miron vine la Gala Voluntarilor 2015 din Programul de voluntariat ,,Voluntarii cărților din Bibliotecă” – Proiectul Raftul cu inițiativă implementat la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth” de ProVobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, ANBPR și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș.

Autorul ,,Cărților pe față” va lansa în 4 decembrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth” – Cartea de citit în doi ! Cartea poate fi cumpărată la prețul de 15 lei. Toți cei care doresc vor primi autograful autorului. În perioada următoare, cartea se va găsi și în Librăria de pe Corso.

Pentru cei care doresc să achiziționeze cartea online, vă redau link-urile de unde poate fi comandată !

Cărțile pe față – prima ediție epuizată, se poate citi gratuit în format electronic de aici: http://bit.ly/CpF-versiunea-electronica
– a doua ediție va fi disponibilă anul acesta, se poate precomanda de aici:http://bit.ly/coamnda-cartea-Cartile-pe-fata-editia-a-2-a

Lasă-mă să te las, de Victor Miron – se poate comanda de aici:http://bit.ly/comanda-cartea-Lasa-ma-sa-te-las

Cartea de citit în doi, de Victor Miron – se poate comanda de aici:http://bit.ly/comanda-cartea-de-citit-in-doi
– se poate tipări și cu voi doi pe copertă

Se repară prin înlocuire, de Victor Miron – se poate comanda de aici:http://bit.ly/comanda-cartea-Se-repara-prin-inlocuire

Pe Victor Miron îl veți urmări și în emisiunea Adei Gheorghe, vineri, 4 decembrie, de la ora 17.30 și în reluare duminică.

De asemenea, Mircea Hodârnău va realiza un material video pentru blogul său și veți asculta câte idei minunate are tânărul clujean.

Împreună cu Victor Miron pregătim și o inițiativă culturală ,,Cărțile pe față” Mediaș, primul eveniment fiind programat pentru sâmbătă, la ora 11.00, la o cafenea din Mediaș.

Vom anunța mâine dimineață și vă așteptăm la o întâlnire în lumea lecturii !

(Visited 187 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment