Fluturii Irinei Binder au reducere de 20% pe Libris.ro

Pentru prima dată, de când urmăresc cărţile Irinei Binder , mă bucur că au preţul redus cu 20% pe libris.ro. Cititorii pasionaţi pot comanda cartea la preţul de 36 lei faţă de 45 lei cât a costat în tot acest timp.

Irina Binder scrie la al treilea volum şi speră să îl termine cât mai repede, deoarece foarte multe persoane care au citit primele două volume doresc să-l aibă în mână. Irina Binder are peste 300.00 de persoane, de diferite vârste, care îi urmăresc pagina de Facebook şi îi scriu comentarii la postările de pe reţeaua de socializare .

Acum cinci ani,  Irina Binder și-a expus primele gânduri de iubire în mediul online, prin intermediul  blog-ului www.irinab.com: ,,Iubesc orice om pe care îl cunosc, fără nici o excepție, chiar dacă iubirea are câte o altă formă pentru fiecare în parte.”

,, În 11 noiembrie 2010 începea povestea blogului Insomnii.
Au trecut 5 ani, poate cei mai plini din viața mea. Am cunoscut prin intermediul blogului (și a paginii facebook) oameni extraordinari, prieteni pentru toată viața, cititori de la care am învățat foarte multe. Totodată, prin intermediul meu mulți au legat prietenii și chiar au început povești frumoase de iubire.

Prima postare de pe blogul meu se numește Iubesc. Azi trebuie să adaug că vă iubesc și pe voi!

Vă mulțumesc că faceți parte din lumea mea frumoasă! Știu că nu am fost mereu simpatică, știu că am minusuri, că nu am timpul necesar să vă acord mai multă atenție, știu că am momente în care sunt urâcioasă, dar sunt tot un om și eu, ba chiar un om imperfect, cu problemele lui de viață, cu slăbiciunile lui, cu complexele lui, cu de toate.

Cea mai frumoasă parte din tot ceea ce înseamnă Insomnii sunteți voi, cititorii mei, iar eu sunt mândră de voi.
Insomnii va deveni și o carte anul viitor, după ce voi publica volumul 3 al romanului Fluturi (așa cum am promis).

Vă mulțumesc, oameni dragi, pentru fiecare moment, pentru că ați fost buni cu mine, pentru că m-ați certat, pentru că m-ați învățat, pentru că vă aflați aici!

Cu toată puterea sufletului meu vă doresc sănătate, pace, fericire și toată iubirea de care depind sufletele voastre bune!” scrie Irina Binder pe pagina de Facebook. 

Despre Fluturi:

,,Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel.

Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar carteaFluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor. Ei asistă la propria lor naştere şi îşi trăiesc viaţa, ca să asiste chiar şi la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc şi visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esenţă a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând şi respirând doruri nebune, şoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.

Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii.

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. Iar la finalul poveştii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părţi din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârşit, te bucuri, zâmbeşti şi mulţumeşti pentru tot: că ai cunoscut şi trăit iubirea cu toţi fluturii şi cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate şi sincere, că ai crescut printre cei mai minunaţi şi delicaţi oameni, că te-ai pierdut ca să te regăseşti, pentru că toate au un rost şi pentru că nimic nu este întâmplător…

Lectură plăcută !

Sursă fotografie : Facebook

(Visited 575 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !