La Brasov, Targul de Carte si Muzica Libris a fost anulat

Asociația Libris Cultural organiza cea de-a XVII-a ediție a „Târgului de Carte și Muzică Libris”, în Aula Universității Transilvania în perioada 26 – 29 martie 2020.

Pentru siguranța publicului brașovean, Târgul de Carte și Muzică Libris  de la Brașov a fost anulat.

În calitate de organizatori ai acestui eveniment, Târgul de Carte și Muzică Libris, am luat hotărârea de a anula manifestarea deoarece prioritatea noastră în acest moment este siguranța publicului brașovean, a colaboratorilor și invitaților veniți din întreaga țară și din străinătate. De îndată ce situația generală se va normaliza, ne vom concentra efortul organizatoric pentru o nouă ediție de succes”, comunică Rodica Totoianu, Președinte Asociația Libris Cultural Brașov.

Până atunci, vă recomand să achiziționați  să achiziționați cărțile autoarei Ioana Nicolaie, declarat autorul lunii martie.  Autoarea a publicat romane: ,,Cerul din burtă”, ,,O pasăre pe sârmă”, ,,Pelinul negru”, ,,Cartea Reghinei”, literatura pentru copii: ,,Aventurile lui Arik”, ,,Arik și mercenarii”, ,,Spionul Kme”, ,,Vertijia”, ,,Ferbonia” și mai multe volume de versuri: ,,Poza retușată”, ,,Nordul”, ,,Credința”, ,,Cenotaf”, antologia ,,Lomografii” și volumul ,,Autoimun”, desemnat de către Uniunea Scriitorilor ,,Cartea Anului” 2013. ,,Dacă am știut dintotdeauna că mă voi face scriitoare, n-am știut exact ce voi scrie. Niciodată n-am crezut că voi scrie cărți pentru copii.” – Ioana Nicolaie //

Ioana Nicolaie a fost nominalizată la premii naționale și internaționale, cel mai important fiind Eastern European Literature Awar.

 

(Visited 153 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment