Prizonieră în pânza de paianjen – cel mai cãutat roman al Editurii Trei la Gaudeamus 2015

Fanii trilogiei Millennium au aşteptat mai bine de 6 ani o nouă aventură a cuplului Lisbeth Salander – Mikael Blomkvist, iar jurnalistul pornit să facă dreptate şi fata cu dragonul tatuat s-au întors la această ediţie a Târgului Gaudeamus.

Prizonieră în pânza de păianjen de David Lagercrantz, continuarea trilogiei Millennium scrisă de Stieg Larsson, a fost cel mai căutat roman de la Editura Trei.

Următoarele poziţii în clasament au fost ocupate de Altfel… şi totuşi Alice de Lisa Genova (Premiul Oscar 2015 pentru Cea mai bună actriţă – Julianne Moore, în ecranizarea acestui roman) şi Sfânta Alianţă de A. J. Kazinski.

Cele mai vândute cărţi din colecţiile de psihologie ale Editurii Trei au fost: Spy the Lie de Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero şi Don Tennant, Dicţionarul interpretării viselor de Gerald Schoenewolf şi Retman şi Retmagia. Desene animate psihoterapeutice de Daniel David, Anca Dobrean & Mihai Goţiu.

Editura Pandora M s-a bucurat, de asemenea, de atenţia deosebită a publicului. Cel mai vândut roman a fost Prietena mea genială de Elena Ferrante. Unicat de Milorad Pavić şi Cazul Eduard Einstein de Laurent Seksik au fost şi ele în topul preferinţelor cititorilor.

Noua colecţie PanDA – imprint al Editurii Pandora M – pentru copii de la 2 la 12 ani a venit la cea de-a 22-a ediţie a Târgului Gaudeamus cu o selecţie de cărţi ilustrate, ficţiune şi nonficţiune pentru preşcolari. Cele mai dorite cărticele de către cei mici, dar şi de părinţi, au fost: Elefantul Elmer de David McKee, Micuţa mea stea de Mark Sperring & Nicola O’Byrne şi Drăcuşorul cifrelor de Hans Magnus Enzensberger.

Cele mai vândute cărţi ale Editurii Lifestyle Publishing au fost: Magia ordinii de Marie Kondo, Dieta Vânător – Fermier de dr. Mark Liponis şi Vindecat pentru totdeauna de Ricki Lewis.

Cu reduceri de până la 50% şi peste 100 de titluri la preţ fix 10 lei, Grupul Editorial Trei s-a aflat şi la Gaudeamus 2015 aproape de cititorii săi.

Comunicat de presă

(Visited 310 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !