Cineva găteşte pentru mine la ”Oala cu bunătăţi” !

In fiecare moment al zilei, cineva  se gândeşte la tine! Fie că este un bijutier, un scriitor sau chiar un bucătar!

Se  mai poate spune şi că lucrurile frumoase şi bune pot fi preluate din oraşele mari!

De multe ori am fost invidioasă pe bucureşteni, pentru ca au posibilitatea să meargă la teatru, să cunoască artiştii, să vadă expoziţii deosebite şi să aibă parte  în fiecare weekend de un eveniment organizat în parc, pe stradă ori  într-o instituţie!

Am mai descoperit şi că au ceva aparte, care  ne lipseste nouă, medieşenilor, atunci când vine ora mesei:  mâncare gătită la oală!

Nu-i aşa că vă doriţi ca în oraşul nostru să avem parte de mâncare nu gătită la cazan, ci la oală?

Când am găsit blogul m-am întristat, realizând,  că pentru a comanda un desert delicios, se  livrează mâncare doar în Bucureşti şi judeţul Ilfov, nu şi în alte localităţi. Aşa că, trebuie să aştept ca drumurile să fie curăţate de zăpadă, pentru a merge în capitală,…”prietenii ştiu de ce” !

Plăcinta cu dovleac este preferata mea, iar  în luna martie o voi savura pe balcon, alături  de o ceaşcă de cacao cu scorţisoară! Combinaţia perfectă pentru seara de 8 Martie, când mă voi simţi răsfăţată!

”Cineva acolo sus, mă iubeşte!”  Şi altcineva acolo  sus, în Bucureşti, găteşte la  OalacuBunătăţi.ro pentru mine !

Dacă vă fac poftă, nu ezitaţi să comandaţi, voi, prietenii mei bucureşteni!

(Visited 181 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !