Cu 10 ani mai tânără…

„Cu 10 ani mai tânără” – sfaturi cu acțiune rapidă….

Vedeți? Scrie mare pe coperta Revistei „FEMEIA” ! O cumpăr și luna aceasta pentru articolele interesante, dar mai ales pentru rețetele ușor de făcut. Răsfoiesc revista în mare grabă, în timp ce beau un ceai. Surpriză! În pagina 9 este Campania AVON 125 de femei pentru schimbare și apare povestea despre BuniNeți – proiectul meu de suflet și fotografia mea.

Mă bucur și le împărtășesc celor dragi despre apariția mea în revistele naționale…

Și pentru că articolul cu 10 ani mai tânără mi-a atras atenția în mod special, îmi revin amintirile de acum 10 ani…

În anul 2001 citeam, ca orice tânără, Revista „Cosmopolitan”. Am colecția până în anul 2008. Îmi plăceau mult editorialele doamnei Elena Francisc ( mă bucur de povestea ei și participarea în Campania Avon, pentru că o voi revedea după…10 ani!), dar cu timpul echipa  a plecat, iar conținutul revistei s-a schimbat. Din 2008 am citit doar pagina lor de internet…

Amintirile din acea perioadă  sunt multe, dar cele mai frumoase sunt legate de această revistă condusă cu succes de Elena Francisc. Am participat la două concursuri organizate de acea echipă: primul concurs – STOP Violenței domestice, unde am participat cu un proiect de stopare a violenței fizice asupra femeilor și alături de două colege din Iași și Constanța m-am clasat în primele 3 din țară. La  Festivitatea de premiere am participat și la  spectacolul pus în scena la Teatrul Nottara – piesa Evei Ensler „Monoloagele vaginului”, organizat de Revista „Cosmopolitan” (cu sprijinul Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii, Teatrul Ariel, compania Underground).  Al doilea concurs a fost o adevărată Cursă a carierelor de succes – am ajuns între cele 20 de finaliste din țară, alături de psihologi, medici, economiști, inspectori PR.

Anul trecut la Gala Premiilor în Educație, organizată de Fundația Dinu Patriciu, la Secțiunea Bibliotecarul anului am ajuns între cei 10 finaliști din țară.

[slideshow]

…după 10 ani, din nou din cauza unui Proiect de succes – BuniNet – Bunicii învață să comunice pe Internet, ajung să particip la o campanie, de data aceasta inițiată de AVON – 125 de femei pentru schimbare și în urma voturilor sunt pe Locul 20, alături de femei din toate mediile profesionale din țară.

Emoții multe și în acest an…în 15 septembrie 2011 voi fi la Gala Avon – 125 de femei pentru schimbare, voi purta o rochie roșie și le voi întâlni pe Elena Francisc și Uca Marinescu. Abia aștept!

(Visited 141 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !