Zâmbeşte…chiar dacă nu ai reuşit în ceva…

Toamna mi-a şoptit în seara aceasta că aşteaptă să o întâmpin cu ghindă, alune şi veveriţe, cu arici şi mere, cu must şi castane. Unde să le găsesc? Am încercat să desenez un arici, dar nu mi-a reuşit. Am ieşit la plimbare…Veveriţa cu şorţuleţ şi boneţică făcea ordine în salon. Scutura praful şi arunca cu alune după mine să îmi amintească de ziua ei. Uitasem că e născută  în 1 septembrie. Am dat fuga să îi cumpăr o ciupercuţă cu abajur şi un bostan cu capac. Mâine va fi chef mare în pădurea de argint. Sper să nu plouă. Prietenul ei mă rugase să îl găsesc pe Vitas  să-i cânte măcar o piesă, de ziua ei…”Zâmbeşte”.

Pentru Veveriţa, Fan Vitas  dedic această piesă, în 1 septembrie 2011.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UTsaoxBHCx8&feature=related]
(Visited 180 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !