Emoţii şi oamenii frumoşi care mă inspiră…partea V

Şi uite aşa se scrie istoria bibliotecarilor traineri! În 5  părţi pe acest blog.

Toată lumea care mai e trează la ora aceasta,  aşteaptă concluziile !

Încerc să le conturez…

Am scris  în gând, o listă în care sunt cuprinşi oamenii care mă inspiră. Am ajuns la un număr frumos: 150 de persoane.

Bibliotecari şi IREX-işti !

Şi acum…

Felicitări atât de multe, încât nu le pot cuprinde în cuvinte ! Mulţumesc din tot sufletul pentru acest prilej de a fi alături de alţi colegi dragi ţară şi din străinătate ! La început, deşi am avut emoţii şi am scris discursul de mai multe ori, am oferit zâmbete şi aşa am scăpat de multe explicaţii. Pe parcursul acestor zile, m-am alimentat cu noi zâmbete de la prieteni. Atât de multe, încât tristeţea că plecăm, nu avea ce să caute în ochii mei. Cu unii dintre ei, am reuşit să schimbăm adrese de email, altora le-am dăruit cărţi despre oraşul meu, însă cu alţi invitaţi şi organizatori nu am reuşit să ne mai vedem!

De aceea, vă urez Sărbători fericite şi multă putere !

Şi un  secret: a fost cel mai important eveniment din acest an, la care am participat în calitate de invitat, reprezentând Mediaşul şi Biblioteca!

Şi până la ediţia din luna iubirii, când voi lansa autocolantul cu inimioare şi zâmbete, spun tuturor:

”Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC!”

Pentru domnul Pîslaru a însemnat foarte mult. Au fost atât de multe lucruri noi şi a fost atât de impresionat, încât a luat notiţe tot timpul. Sper să-l conving să scrie ceva pe blog. Pe drum, am stabilit un Proiect nou. Îl veţi afla în luna ianuarie, până atunci nu voi mai scrie va urma, ci voi încheia episodul Conferinţa internaţională a bibliotecarilor traineri cu un gând.

Sper să bem în fiecare dimineaţă, cafeaua sau ceaiul,  din cana oferită la conferinţă şi să ne adoptaţi şi pe noi, bibliotecarii din bibliotecile locale, în familia voastră !

Cu drag

un Crăciun liniştit !

(Visited 203 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !