Maestrul Dorel Vişan a primit un melc şi o sticlă cu palincă

De ziua de naştere, maestrul Dorel Vişan s-a aflat alături de organizatorii MECEFF, de invitaţii străini şi de medieşeni. Înaintea vizionării filmului ,,Despre oameni şi melci”, maestrului i-a fost făcută o surpriză.

Invitat pe scenă pentru a i se ura tradiţionalul ,,La Mulţi Ani”,  alături de regizorul Tudor Giurgiu, maestrul a primit din partea voluntarilor,  un melc. Şi regizorul a primit la rândul său un melc, aşa că Dorel Vişan a afirmat ,,al meu este băiat”.

Primarul Teodor Neamţu i-a urat sănătate cu ocazia împlinirii vârstei de 76 de ani,  oferindu-i o sticlă cu palincă şi brandul Mediaşului.

În ciuda stropilor de ploaie, peste 150 de medieşeni au venit pentru a viziona pelicula lui Tudor Giurgiu „Despre oameni şi melci”, peliculă care a primit anul acesta Premiul Bridging the Borders pentru cel mai bun lungmetraj, la Festivalul Filmului Sud-Est European – SEEFest desfăşurat la Los Angeles în luna mai.

(Visited 514 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • A fost o idee originala, din partea organizatorilor Festivalului de film sa-i ofere maestrului Dorel Visan, de ziua lui, drept cadou un MELC, la Medias – locul unde sunt foarte multi melci.

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !