Prinsa intre Premiul de popularitate, Pepsi si Recensamant

[slideshow]

…Sunt prinsa intr-o panza de paianjen si nu imi pot desprinde aripile sa zbor. M-as intoarce sa privesc in urma, dar nu reusesc sa imi adun fortele. Au avut altii grija sa dea o resetare si sa o luam de la capat in campania noastra. De data aceasta suntem mult mai unite si astazi, cand am zambit sub ”Pomul cu speranta”,  am simtit ca nu lupt de una singura. Culoarea ROZ ne aducea speranta si optimism, iar lumea care ne privea de pe banci, se mira de unde avem atata voiosie. Luptam impreuna pentru cauza noastra, luptam pentru o campanie de sanatate. Cum sa nu aplauzi la scena deschisa bucuria lor de a darui speranta celor care au suferit? Competitia la Pepsi e stransa si fiecare vot e important pentru noi!

…Pana azi consideram important si votul de popularitate la Gala Premiilor in Educatie. Dar stiu ca popularitatea nu sta in numarul de voturi inregistrate, ci in energia pe care o poti emana in jurul tau. Cand te uiti in ochii lor si vezi ca au incredere in tine, cand vezi ca vin langa tine si te tin de mana sau te imbratiseaza ca pe o sora, prietena sau mama, acea inregistrare si popularitate online nu mai are nici un sens. Aceste persoane dragi de langa tine nu au voie sa navigheze pe internet, stau in mediul rural sau nu au adrese de e-mail. Cu toate acestea vreau sa le multumesc celor care au votat pana acum, Fanilor mei de pe Facebook, prietenilor, amicilor, mediesenilor si colegilor din alte biblioteci. Abia astept sa va revad si sa le cunoasteti pe adolescentele mele. Sa bem impreuna acea cafea celebra, cu cardamom.

…Toamna …numaram creioanele colorate si funditele. Dar eu,  mai numar si persoane, locuinte, gospodarii. Recensamantul 2011 este important pentru noi toti. Mi-au deschis casa lor si m-au invitat inauntru. M-am legitimat, iar ei si-au dorit sa vada geanta mea albastra, din care extrag chestionarele. Cu CNP, fara CNP…in fiecare zi alta varianta. Obositor…Unele persoane nu au sonerii la poarta, altele nu sunt acasa, iar pe unele le gasesti datorita vecinilor. Frumoase momente. Mai am cateva persoane de recenzat si apoi ma reintorc unde  nu au dorit sa-mi raspunda la bataile in poarta si la aceia care mi-au spus ca CNP-ul este al lor si nu-l dau nimanui.

Luna octombrie: voturi, like-uri pentru Paco la concursul lui Iantu, experiente noi si ROZ, mult ROZ  pe care il ofer celor ce si-au intins plasa asupra mea din lumea lor cenusie!

In noiembrie voi zbura. Sunt sigura. Stiu ca orice pasare ce isi face cuibul in ”Pomul Sperantei”, topeste in timp panza de paianjen. Nu-i asa?

(Visited 167 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

3 comments

  • E greu sa faci de una singura atitea proiecte,ar fi bine sa mai imparti din sarcini.Din partea mea ai toata sustinerea si te ajut cit pot,sper sa reusesti,reusita ta ar fi si reusita urbei noastre.

    • Si cui sa impart sarcini? Fiecare are munca lui. A mea este aceasta: 10 servicii pentru comunitate, 10 proiecte si multe ore de voluntariat in cadrul ONG-urilor! Vi s-a parut ca ma plang ca nu am ajutor? Cine vine alaturi de mine, fara sa-l chem…cunoaste lucrurile mult mai bine! Cata vreme lucrez pentru oameni si oamenii din jurul meu sunt receptivi si cooperanti, lucrurile merg bine! Avem bucurii si satisfactii IMPREUNA! Asta defineste CIP-ul si asta ma defineste pe mine in comunitate!

  • Nu este ceva special ca oameni să se întâlnească…
    să se cunoască cu adevărat, să işi cunoască gândurile şi sentimentele…
    Unele persoane ne îmbogăţesc orizonturile, lumea noastră mică şi unica se trezeste la viaţă… aceste persoane pun viaţa noastră în valoare .

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !