Află despre stele, citind!

PRET: 18 14.4 LEI

Pulbere de stele (editia 2)
Neil Gaiman
Colectia: SFFH
Categoria: Roman strain, Fantasy, Dragoste
ISBN: 978-973-733-169-4, Format: 10×18 cm 224 pag, Aparitie: 2007, Septembrie

În această săptămână Asociaţia “Mediaşul pentru Cultură” şi Editura Tritonic vă recomandă să citiţi cartea scrisă de Neil Gaiman ” Pulbere de stele”.

„A fost odată un tânăr care dorea să-şi îndeplinească Dorinţa Sufletului. Tânărul este Tristan Thorn, locuitor al unui sat înconjurat de un zid care nu lasă pe nimeni să intre, nici să iasă. El se indragosteşte de Victoria şi va face orice pentru a câştiga inima frumoasei fete. Îi va promite chiar că îi va aduce în dar o stea, acea stea pe care au văzut-o cazând într-o seara de octombrie. Dar pentru a se ţine de cuvânt, Tristan trebuie să treacă de acel zid, Wall, şi să pătrundă în Lumea Zânelor. Asa începe cea mai mare aventură a vieţii lui, într-o lume plina de vrăjitoare, inorogi şi alte fiinţe fabuloase, în care nici măcar o stea căzută nu este ce şi-a imaginat el.“

Şi dacă aţi reuşit să cumpăraţi această carte de pe site-ul www.tritonic.ro, veţi deveni membru în Clubul Tritonic. Cartea este la reducere, preţul ei fiind de 14.4 lei.

Vineri seara vă recomandăm să urmăriţi filmul ” Pulbere de stele” la adresa:

http://209.85.135.132/search?q=cache:HkZ69ch2K_QJ:www.yodablog.info/2010/01/film-gratis-online-pulbere-de-stele.html+pulbere+de+stele+film+online&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Vă informăm şi de aceste link-uri:

http://www.stardustmovie.com/index2.htm

http://ro.wikipedia.org/wiki/Neil_Gaiman

Spor la citit şi o săptămână mai bogată sufleteşte!

Antonela Sofia Barbu

(Visited 171 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment