BuniNeți la Ziua Recoltei

Ziua Recoltei ajunsă la a VIII-a ediție s-a organizat în fața Primăriei Municipiului Mediaș de către SC Piața SA și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret. BuniNeții au avut la dispoziție o masă pentru a arăta tuturor cât de frumos este standul lor și cât de gospodine sunt doamnele.
Borcanele au fost aranjate cu mult drag, iar cântarul și colțul nostru de carte s-a mutat în piață, pentru a atrage atenția. Domnul Emil Mureșan a strâns copiii în jurul lui cu sculpturile în legume, domnul Volgyesi Ladislau a dăruit Turnul Trompeților sculptat în bostan, domnului primar Teodor Neamțu, iar doamna Radu Veronica a fost singura care a îndrăznit să se înscrie la Concursul „Cămara tradițională” și a luat Premiul I.
Standul BuniNeților a fost pe departe cel mai reușit, însă a lipsit curajul a participa la concurs.
Felicitări tuturor doamnelor:
– Radu Veronica
– Magda Popescu
– Sofia Moldovan
– Rusu Aurelia
– Sanda Volgyesi
– Judit Zsold
– Susca Elisabeta
– Surdu Anica
– Livia Tatomir
Doamna Jeni Roșianu de la Editura Samuel, o bună prietenă a BuniNeților a fost prezentă pentru prima dată și premiată la Ziua Recoltei, datorită sculpturilor în pepene roșu. Multe felicitări din partea noastră!
(Visited 176 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment