Select Page

Împreună pentru Crosul Bucuriei

Împreună pentru Crosul Bucuriei

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO) Mediaș împreună cu Asociația de Turism și Ecologie Dianthus organizează în data de 9 iulie 2016, ora 10, la Baraj Ighiș din Medias, prima ediție a ,,Crosului Bucuriei„.

Cu deviza ,,Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la ” Crosul Bucuriei „, organizatorii invită iubitorii de natură și sport la mișcare în aer liber. Crosul constă în parcurgerea unei distanțe de  2 kilometri în jurul lacului Ighiș, distanța putând fi parcursă și în plimbare.

Organizatorii și participanții sunt  rezidenții și angajații Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș împreună cu toți cei care doresc să promoveze bucuria de a fi împreună și vor fi  prezenți la lacul Ighiș, sâmbătă  9 iulie, la ora 10. Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului. “În orice vrei să faci e foarte important să oferi puterea exemplului.

Dacă vrei să fii un exemplu pentru altii, fii tu primul și recomandă ți altora să facă. Inovează, deschide drumuri, arată că se poate” transmit organizatorii. Efortul celor prezenti  va fi răsplătit cu diplome de participare și multă bucurie. Participarea este liberă.

Susținătorii evenimentului sunt Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, Meditur, Clubul Sportiv Școlar Mediaș și Biblioteca “Stephan Ludwig Roth” Mediaș.

Crosul Bucuriei la Medias

(Visited 64 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Voyage ! Voyage !

Nicholas Sparks

Motivatie !

,, Nu mai avea nici o importanţă premiul întâi dacă nu puteai să studiezi deloc. Când cineva îţi ia stiloul realizezi cât de importantă este educaţia”. (Eu sunt Malala)

Zambeste ! :)

Loading...

Pinteresting