Voluntar în fiecare anotimp

De ziua Veveriţei m-am trezit şi afară era ceaţă. În timp ce îmi beam cafeaua, mă gândeam ce fapte bune să fac în acest anotimp. Aveam proiectele mele la bibliotecă, unde e nevoie de multă pregătire, apoi proiectele asociaţiei, în care mă implicam trup şi suflet, mai ales că vrem să strângem creioanele colorate pentru copiii din mediul rural şi …răsfoiam internetul.

Anunţul de la Primărie că au nevoie de voluntari la ”Mediaş Central European Film Festival”  era  pe site, în presă şi pe Facebook. Aşa că dacă au pătruns în mediul online cu dreptul, cu multe trailere, imagini, ştiri am făcut primul pas.

Am completat Fişa de Voluntar şi m-am alăturat echipei de tineri, printre ei fiind şi dragii mei voluntari ai asociaţiei noastre, reprezentanţi CLT. Trebuie să fiu un exemplu bun de voluntar pentru ei! Aşa că, după o şedinţă plină de informaţii  şi cartele Orange, iată-mă în echipa care se va ocupa la Sala Traube de mass media şi acreditări. Fiind şi eu jurnalist voi intra în contact cu o mulţime de colegi din presă, atât din ţară, cât şi străinătate.  Sper să fie bine şi să avem la Mediaş mulţi iubitori de filme de succes, pentru că cele mai bune filme din 7 ţări intra într-un concurs, chiar în inima Ardealului. Şi pentru că  ”Mediaş Central European Film Festival” se desfăşoară în perioada 5 – 11 septembrie 2011 şi debutează cu un concert al Fanfarei  ”10 Prăjini” vă ataşez un clip şi vă invit cu drag la Cinematograful Mediensis, la Sala Traube, la Sinagogă şi în faţa Primăriei.

Aminteşte-ţi zilele în care cumpărai Popcorn şi mergeai cu prietena, la Cinema, în ultimul rând…

Îndrăzneşte şi în aceste zile, chiar dacă nu eşti din Mediaş, VINO!

[slideshow]

Şi una peste alta, parcă nu îmi era de ajuns cu voluntariatul la acest mare eveniment. Fiind dornică să ajut şi văzând apelul Cristinei, mi-am pus badget-ul la fotografie şi iată Voluntar la Let’s do it România”, oferindu-mi serviciile la cartare. Nu am înţeles prima dată la se referă, dar am citit ghidul şi mi s-a părut interesant.

Să vă spun şi vouă: 24 septembrie 2011 – Curăţenie în toată ţara! Într-o singură zi!”

Am uitat…fac voluntariat în diverse organizaţii din anul 1991, printre care şi Festivalul Internaţional de Teatru din Sibiu, pe vremea când eram studentă!

(Visited 182 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment