Christine Thellmann va oferi Mediașului strălucirea pe care o merită, din poziţia de viceprimar al municipiului de pe Târnava Mare

Christine Thellmann, fiica fostului primar Daniel Thellmann a fost aleasă, în data de 22 iunie 2016, în funcţia de viceprimar al Mediaşului, primind 13 voturi din partea consilierilor locali. Deţine funcţia de co-președinte al organizației de tineret a PNL şi are studii în Ştiinţe politice, Relații internaționale şi Management.

Christine Thellmann viceprimar1

Gheorghe Roman - primar si Christine Thellmann- viceprimar

Medieşenii ştiu despre noul viceprimar că este o ambasadoare a municipiului de pe Târnava Mare.  Şi-a câştigat acest titlu pas cu pas, încercând să clădească ceva util şi rezistent, precum casele săseşti. A participat la câteva ediţii ale Maratonului Internaţional ,,Transilvania’’  ale Crosului Caritabil BINDER, precum şi la ,,Maratonul Apuseni”. De fiecare dată s-a clasat pe podium, pentru că a vrut să îşi depăşească limitele şi să îşi demonstreze că poate face mai mult. Cea mai mare provocare a fost să alerge 42 kilometri cu vântul în faţă, alături de participanţi din Bulgaria, Anglia, Norvegia, Cuba, Etiopia şi Statele Unite ale Americii.

Christine-Thellmann_1crosul Binder 455

După ce a înfruntat înălţimile, datorită expediţiilor în care a escaladat cele mai înalte vârfuri muntoase ale lumii (cel mai înalt vârf din Europa – Elbrus 5642 m altitudine, vârful Ararat din Turcia – 5.165 m altitudine, cel mai înalt vârf a continentul African – vârful Kilimanjaro cu altitudinea de 5895 m din Tanzania), Christine Thellmann se va concentra să construiască alături de primarul Gheorghe Roman şi echipa sa de consilieri locali o administraţie publică modernă îndreptată spre comunitatea din care face parte.

Christine-Gabi-Dan Christine-Thellmann

Născută în Zodia Săgetătorului, Christine Thellmann este o fire ambiţioasă, deschisă, care va răspunde cu promptitudine noilor provocări şi va căuta să realizeze proiecte importante şi de durată, care să genereze în timp, rezultate pozitive pentru oraş.

De mulţi ani este implicată în activităţi cu caracter social, educaţional şi cultural, fiind aleasă în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Femeilor Ecumenice din Mediaş, partener al organizaţiei Femeilor Ecumenice din Germania. Profilul acestei organizaţii care sprijină Mediaşul, de peste 25 de ani, este unul socio-uman şi are ca obiectiv informarea în scop preventiv asupra violenţei domestice.

FBD1 FBD2

Viceprimarul Christine Thelmann speră ca în următorii ani, alături de un primar competitiv şi împreună cu o echipă responsabilă să aşeze Mediașul pe niște principii clare, respect, responsabilitate, în care tinerii să îşi dorească să se întoarcă, îmbinând investițiile din bugetul local cu cele din fondurile europene și guvernamentale pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, turistice, sociale, sanitare, educaționale, culturale sau de agrement.

 

Surs foto: bloguri internet

(Visited 1.136 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment